Rosa Clará vesteix els 'instagramers' Alexis Ren i Jay Alvarrez

Com a grans 'influencers' i per la seva afinitat amb un públic jove, la dissenyadora els ha convertit en ambaixadors de la seva nova col·lecció

mroca33665594 rosa clar  ha realizado el fitting de la colecci n160425174820

mroca33665594 rosa clar ha realizado el fitting de la colecci n160425174820

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

rosa Clará i Pronovias van escalfar ahir els motors de la Barcelona Bridal Fashion Week 2016, la setmana blanca de la moda nupcial. La primera de les dues firmes catalanes serà l’encarregada d’obrir avui la passarel·la, i la segona, de posar el colofó final a les desfilades, divendres.

    Clará ultimava ahir els detalls de la seva desfilada en companyia de dos convidats excepcionals, els instagramers nord-americans Jay Alvarrez i Alexis Ren, que compten amb més de vuit milions de seguidors en la popular xarxa social.

    Potser els seus noms no resulten gaire coneguts, però les seves mostres d’amor captades arreu del món són un autèntic boom viral. I també són grans influencers per la seva afinitat amb un públic jove i fresc, cosa que ha portat la dissenyadora de moda nupcial a convertir-los en ambaixadors de la seva firma.

Notícies relacionades

    Mentrestant, Malena Costa va exercir ahir de padrina dels dissenys que presentarà Pronovias. Durant l’acte, la model va explicar que està embarassada de sis mesos i que té previst casar-se amb la seva parella, el futbolista Mario Suárez, encara que vol esperar a tenir el nadó.

    La jove, que va saltar a la fama després guanyar el concurs de Cuatro Supermodelo 2006, va comentar que se sent molt còmoda amb les propostes del director creatiu Hervé Moreau, i va assegurar que quan es vesteixi de blanc ho farà amb un disseny de Pronovias. Sobre la nova col·lecció, va detallar: «La firma sorprèn temporada rere temporada. La col·lecció Atelier Pronovias 2017 té dissenys molt treballats, que s’adapten perfectament al cos de la núvia».