ENTREVISTA EXCLUSIVA

Carla Bruni obre les portes de casa seva per a 'Woman Madame Figaro'

La dona de l'expresident francès Nicolas Sarkozy assegura que adora la seva vida familiar

fimedio33210863 gente carla bruni  en la portada de woman madame f160317183058

fimedio33210863 gente carla bruni en la portada de woman madame f160317183058

1
Es llegeix en minuts

La revista 'Woman Madame Figaro' ha entrevistat en exclusiva Carla Bruni. La dona de l'expresident francès Nicolas Sarkozy ha obert les portes de casa seva per parlar del seu dia a dia i confessar que adora la seva vida familiar, que “el seu noi és col·leccionista” i que torna a sentir-se com quan era més jove.

Juntament amb l'exmodel, en la publicació també destaquen Emma Suárez i Adriana Ugarte, les dues protagonistes de 'Julieta', la nova pel·lícula d'Almodóvar. “Pedro em va trucar quan estava en el moment adequat per aportar-li coses”, ha explicat Emma, que assegura que “no he estat mai gaire ambiciosa. Només aspiro a poder dormir tranquil·la, donar als meus fills una bona vida i estar orgullosa de la meva feina”.

Notícies relacionades

A Adriana, Pedro li ha trencat els esquemes “perquè quan em sentia còmoda m'obligava a tornar a començar. Et deixa en una situació de vulnerabilitat terrible i meravellosa al mateix temps. T'ensenya a treballar despullada”.

El número de l'abril de 'Woman Madame Figaro', que ja és als quioscos, visita en exclusiva l'actor Miguel Ángel Silvestre a Los Angeles, on està rodant la segona temporada de la sèrie ‘Sense 8’. Parla sobre la seva nova vida i ha assegurat: “descarrego adrenalina lligant amb desconegudes al supermercat”  i que per a ell “és més complicat disparar una pistola que rodar una escena de sexe”.

Temes:

Carla Bruni