Sopar amb les sobres

Sopar amb les sobres_MEDIA_1 /
Semproniana (Rosselló, 148) torna a posar el seu granet de sorra en la lluita contra la deixalla alimentària. El restaurant d'Ada Parellada celebrarà aquest dimarts un sopar en què no es podrà escollir cap plat perquè, com s'acostuma a fer encara a moltes cases, es cuina amb les sobres. En aquest cas, amb productes rebutjats a les botigues perquè no tenen recorregut comercial (cuetes de bacallà, parts del salmó amb molta espina i poca molla...). Els clients pagaran quatre euros, begudes a part.
Temes:
- Innovació residencial Així és la casa de dues plantes d’Amazon: una llar amb tot inclòs i per menys de 25.000 euros
- Alerta INUNCAT La pluja torrencial colpeja el Vallès, el Maresme i el Barcelonès i deixa calamarsa i riuades en diversos municipis
- Un clàssic "Autèntiques i picants": el bar de Rubí aclamat per les seves patates braves
- Entrevista Jordi González: «Després d’aquesta malaltia que gairebé acaba amb mi si faig alguna cosa és perquè em surt del cor»
- Cues a la nova botiga de Labubu