Sopar amb les sobres
Sopar amb les sobres_MEDIA_1 /
Semproniana (Rosselló, 148) torna a posar el seu granet de sorra en la lluita contra la deixalla alimentària. El restaurant d'Ada Parellada celebrarà aquest dimarts un sopar en què no es podrà escollir cap plat perquè, com s'acostuma a fer encara a moltes cases, es cuina amb les sobres. En aquest cas, amb productes rebutjats a les botigues perquè no tenen recorregut comercial (cuetes de bacallà, parts del salmó amb molta espina i poca molla...). Els clients pagaran quatre euros, begudes a part.
Temes:
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- ‘El Correo de Andalucía’ celebra 125 anys de vida
- Vida més enllà del dol
- El culebró diari, nou objectiu de les plataformes de ‘streaming’
- Xerrades sobre exili i guerra de Herta Müller i Wajdi Mouawad