CELEBRITATS COMERCIALS

Les estrelles, també en els anuncis de la Super Bowl

Ryan Reynolds, Liam Neeson, Helen Mirren i Alec Baldwin, entre altres, han aparegut en els espots

Ryan Reynolds apareix en l’espot del Hyundai Elantra interpretant diversos personatges. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Ja se sap que els anuncis que s'emeten durant la final de la NFL són els més cotitzats del món, així que les marques que inverteixen en un espot no tenen cao inconvenient a contractar grans estrelles del 'show business' per unes quantes desenes de milers de dòlars més per cridar l'atenció del televident. Aquest any, Ryan ReynoldsLiam NeesonAlec BaldwinKate Upton, Steven Tyler, Christopher Walken, Amy Schumer, Seth Rogen i Helen Mirren, entre altres, són algunes de les celebritats que han amenitzat la competició per televisió.

Baldwin i Dan Marino, un dels millors jugadors de la història del futbol americà, han sigut els protagonistes del primer anunci d'Amazon en la Super Bowl, mentre que una altra parella, en aquest cas la formada per l'actor Jeff Goldblum i el raper Lil' Wayne, s'ha unit per a l'anunci del portal immobiliari Apartments.com. 

L'apartat de les marques de cotxes ha sigut cobert per Ryan Reynolds, que ha 'venut' el nou Hyundai Elantra, Serena Williams i Harvey Keitel (s'han posat al volant del Mini), i Christopher Walken (Kia).

Liam Neeson ha anunciat un televisor de la firma coreana LG intentant repetir l'èxit que va tenir l'any passat amb l'espot del videojoc 'Clash of Clans: Revenge'. 

Notícies relacionades

L'actriu i model Kate Upton ha posat la seva imatge per al joc de mòbil 'Game of war'.

La cervesa ha corregut a càrrec de Helen Mirren (Budweiser) i Amy Schumer i Seth Rogen (Bud Light), i els caramels, de Steven Tyler (caramels Skittles).