SOLISTA ACLAMAT

Plácido Domingo compleix 75 anys dirigint 'Samsó i Dalila'

El tenor, visiblement emocionat, va rebre més de 10 minuts d'aplaudiments al final de la funció

 

  / TATO BAEZA / EFE

1
Es llegeix en minuts
CÉSAR LÓPEZ ROSELL

Plácido Domingo va complir 75 anys com a ell més li agrada: actuant en un teatre. La cita es va produir al Palau de les Arts de València on va dirigir l'orquestra de la casa en el muntatge de ‘Samsó i Dalila’ de La Fura. El que al seu dia va ser gran intèrpret d'aquesta obra de Saint Saëns, va rebre visiblement emocionat i amb llàgrimes als ulls, més de 10 minuts d'aclamacions i aplaudiments quan va sortir a saludar al final de la funció.

Notícies relacionades

L'orquestra va començar a interpretar les notes de l'‘Aniversari feliç’ i el cor, cantants i espectadors es van unir als joiosos càntics. L'artista va rebre una panera de roses vermelles amb una frase al·lusiva al seu aniversari. Ell, cavallerosament, va entregar una flor a la soprano Varduhi Abrahamyan (Dalila) i va llançar la resta sobre els músics. Amb el públic dret i, una vegada abaixat el teló, es va repetir a l'escenari l'himne d'aniversari.

L'ara baríton, gestor i director diu que se sent feliç de complir tres vegades 25 anys. Aquesta llegenda de la lírica i integrant dels Tres Tenors, que ha batut tots els rècords interpretant 147 papers d'òpera i sarsuela, es prepara per afrontar encara nous rols, emmarcats en una agenda de vertigen.