Paco León admet la seva bisexualitat

L'actor va confessar a Bertín Osborne que abans de començar la relació amb Ana, la seva actual parella i mare de la seva filla, tenia nòvio

lfont32455694 television  proragama  en la  tuya o en la mia  pa160121171859

lfont32455694 television proragama en la tuya o en la mia pa160121171859

1
Es llegeix en minuts

No és novetat que Paco León es despulli, però mai ho havia fet tant com en el programa ‘En la tuya o en la mía’ de Bertín Osborne. Dimecres a la nit, l'actor i director es va obrir totalment fins al punt de desvelar públicament la seva bisexualitat.

“Quan vaig conèixer Ana tenia nòvio. Però no ella sinó jo” va desvelar León a casa d'Osborne, que no va saber dissimular la seva sorpresa. No obstant, fa deu anys que té una relació amb la guionista i directora Ana Rodríguez, amb qui té la seva filla Manuela de cinc anys.

Notícies relacionades

Però en el programa també va parlar sobre l'ambient familiar en què es va criar i sobretot sobre la seva mare, l'actriu Carmina Barrios, que va supervisar quan Paco es va posar mans a l'obra a la cuina.

L'humorista va penjar una foto seva totalment nu quan el seu perfil de Twitter va superar el mig milió de seguidors. Per aquest motiu, l'intèrpret sevillà va desafiar Osborne a penjar una instantània seva nu quan arribés al milió de seguidors. Osborne ho va acceptar i automàticament el seu Twitter va aconseguir 10.000 seguidors més.   

Temes:

Paco León