RELACIÓ ESTRANYA

Jennifer Garner i Ben Affleck, mateixa casa i diferents parelles

Els actors, en procés de divorci, comparteixen sostre pels seus fills però la premsa assegura que han iniciat nous idil·lis

Patrick Dempsey i Sienna Miller són els actors amb qui estan sortint respectivament

 

  / AP / PAUL SANCYA

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Després de 10 anys de matrimoni, Jennifer Garner Ben Affleck es van separar l’estiu passat per una infidelitat d’ell amb la mainadera, però el més curiós és que segueixen vivint sota el mateix sostre a la seva residència de Los Angeles. Una decisió que els actors van prendre pel bé dels seus tres fills: Violet, de 9 anys, Seraphina, de 6, i Samuel, de 3. No obstant, la premsa nord-americana afirma que Garner està sortint amb el també actor Patrick Dempsey i Affleck ha començat una relació amb l’actriu Sienna Miller . 

Es dóna la circumstància que Dempsey i Garner es coneixen des que, el 2010, van compartir cartell a la comèdia romàntica 'Històries de Sant Valentí'. Ara, gairebé sis anys després d’aquella estrena, alguns mitjans nord-americans asseguren que la parella ha començat a sortir. Igual que Garner, Dempsey, el que va ser doctor Derek Shepherd a l’exitosa sèrie 'Anatomía de Grey', es va divorciar l’any passat de la seva dona després de 15 anys. Tenen tres fills en comú. 

 

BONS AMICS

"Han sigut molt bons amics durant anys. Era normal que es recolzessin l’un en l’altre", ha explicat una font pròxima a la parella a 'Ok! Magazine'. "Tan aviat com van començar a parlar, es van sentir atrets. Jen estava molt emocionada", ha afegit. En les últimes setmanes, Dempsey ha estat rodant la tercera part de la comèdia romàntica 'Bridget Jones', amb Renée Zellweger, i aquesta mateixa font ha assegurat que durant aquests dies la parella no parava d’enviar-se missatges i comunicar-se a través de Skype. 

La premsa social apunta que Garner li va proposar a Dempsey sortir a prendre alguna cosa i que l’amistat entre tots dos ha anat a més. Segons 'Ok! Magazine', en la segona cita ja van quedar per sopar i passar junts el cap de setmana. Sembla que l’actor, que és un gran aficionat als cotxes de carreres, s’ha bolcat en ella, que ara torna a sentir-se feliç i il·lusionada després de trencar amb Affleck. 

Notícies relacionades

Per la seva part, Affleck, a qui veurem aviat vestit de Superman, i Miller han iniciat una relació sorgida durant el rodatge de 'Los Angeles live by night' (Vivir por la noche). "Ben Affleck va posar els ulls en Miller des del primer dia. Es veia de seguida que li anava al darrere", ha explicat un company de rodatge, recordant que era freqüent la presència de l’actor al plató els dies que a ell no li tocava rodar, però a ella sí. Ha sigut en aquestes ocasions quan els han fotografiat en actitud afectuosa. 

L’actriu britànica feia quatre anys que estava amb Tom Sturridge, amb qui va tenir una filla, Marlowe. La parella va anunciar el seu compromís matrimonial i ella va lluir durant mesos l’anell de promesa fins l’estiu passat, en què se’l va treure després d’anunciar que cancel·lava el casament i se separaven.