CRIDA ORIGINAL

Katy Perry alerta del canvi climàtic fent de dona del temps

La cantant demana en un vídeo d'Unicef mesures contra l'escalfament global

Katy Perry fa de noia del temps per a Unicef / periodico

1
Es llegeix en minuts

Katy Perry alerta dels perills del canvi climàtic en un vídeo publicat aquest dilluns per Unicef, l'agència de l'ONU per a la infància de la qual és ambaixadora de bona voluntat.

En la peça, Perry dóna un especial informe del temps en què crida l'atenció sobre els devastadors efectes que l'escalfament global té per als nens al voltant del món.

"Sequeres, inundacions, onades de calor i altres severes condicions meteorològiques estan posant els nens en un risc creixent de malaltia i malnutrició, i destruint les vivendres i els mitjans de vida de les seves famílies", assenyala l'artista.

Perry anima els líders mundials a actuar per frenar el canvi climàtic amb un acord global i jurídicament vinculant en l'actual cimera que se celebra a París.

Notícies relacionades

Segons Unicef, més de 500 milions de nens viuen en àrees amb gran possibilitat d'inundacions i 160 milions en zones de sequeres severes, dels quals 50 milions es troben en països on més de la meitat de la població viu en la pobresa.

Perry va ser nomenada ambaixadora de bona voluntat d'Unicef el 2013 i centra els seus esforços a treballar amb els nens i adolescents en situacions més vulnerables.