TRADICIÓ REIAL

Elionor i Sofia feliciten el Nadal

Els reis Felip i Letizia trien una imatge de les seves filles per a la nadala

1
Es llegeix en minuts

Després de la nadala de l'any passat, quan en el seu primer Nadal com a Reis Felip i Letizia van triar una targeta en què apareixien d'esquena a la càmera saludant els ciutadans des del balcó del Palau Reial el dia de la coronació de Felip, la nova felicitació nadalenca torna a terrenys més previsibles, encara que no del tot, perquè aquest any no surten a la foto.

Els Reis han compartit un retrat de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, abraçades, somrients, mirant a l'objectiu del fotògraf, per felicitar les festes. Els desitjos de la Família Reial queden continguts en aquesta frase: "Cada dia hi ha un motiu per a l'esperança i l'harmonia en els nostres cors. Que els ideals del Nadal il·luminin sempre aquest camí".

La foto es va fer, probablement, el dia de la Hispanitat, ja que les nenes (Elionor té 10 anys i Sofia, 8) van vestides igual que aquell dia.

A diferència de l'any passat, no hi ha una altra foto amb els quatre membres de la família reial (el 2014 apareixien tots davant la Puerta de los Leones del Congrés dels Diputats, també és una imatge feta el dia de la coronació).

VERMELL CARMESÍ

La felicitació, amb un fi marc de vermell carmesí encapçalat per la frase impresa "Bon Nadal i Pròsper Any Nou 2016", en castellà i en anglès, el color de l'estendard de l'escut d'armes de Felip VI, que substitueix el blau de l'anterior regnat de Joan Carles. Tots quatre firmen a mà: "Felip, R.", "Letizia, R.", "Elionor, Princesa d'Astúries" i "Sofia, Infanta d'Espanya", sota la frase impresa en lletres daurades, tot això encapçalat per una corona.

JA ESTÀ DISPONIBLE A LA PÀGINA WEB

Notícies relacionades

La imatge es pot veure a la pàgina web de la Casa del Rei (www.casareal.es). També hi apareix la nadala de Joan Carles i Sofia, una postal amb la reproducció d''El naixement de Jesús', de Bernardino Luini, del Real Monasterio de la Encarnación. Va en la línia de la imatge de l''Adoració dels pastors' que va ser pintada pel mestre napolità del segle XVII Lucas Jordán, amb què van felicitar el Nadal l'any passat. Escriuen la seva firma, sense la R de Reis que acompanya les de Felip Letizia.

Per quart any seguit, no es publiquen les nadales de les infantes Elena Cristina, les germanes del rei Felip.