Iniesta, Ferrer i Ricky, en la pell de James Bond

Els tres esportistes protagonitzen un vídeo d'homenatge al mític espia britànic llançat amb motiu de l'aniversari de l'estrena de 'Doctor No'

Ricky Rubio, Andrés Iniesta i David Ferrer són uns herois, però tots sabem què només hi ha un Bond, l’agent 007. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Amb motiu del 53è aniversari del 'Doctor No' (1962) i quan falta un mes perquè s'estreni el nou film de James Bond, agent 007. El futbolista Andrés Iniesta, el tennista David Ferrer i el basquetbolista Ricky Rubio han participat en un vídeo d'homenatge al famós espia britànic llançat aquest dilluns per Sony Pictures.

Notícies relacionades

Amb un aspecte seriós, vestits amb corbata i camisa blanca, els tres cracs apareixen empunyant la seva arma, un parell de pilotes i una raqueta i llançant-la a la càmera, tancada al cercle que apareixia a l'emblemàtica capçalera de la cinta de Bond.

Amb el lema "Hi ha molts herois però només un Bond", el vídeo el tanca Daniel Craig, protagonista de les últimes quatre entregues de la saga. L'última, titulada 'Spectrum' i dirigida de nou per Sam Mendes, s'estrenarà a Espanya el 6 de novembre i compta també en el seu repartiment amb Christoph Waltz, Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, Monica Bellucci i Ralph Fiennes.

Temes:

James Bond