CASAMENT AMB POLÈMICA

Bar Refaeli, núvia 'kosher'

Un rabí ultraortodox casa a Israel la model jueva amb l'empresari Adi Ezra

La ’top’ es va posar un vel i es va llançar a l’aigua aquesta setmana.

La ’top’ es va posar un vel i es va llançar a l’aigua aquesta setmana. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
ANA ALBA / JERUSALEM

La top model israeliana Bar Refaeli ja és la dona del seu compatriota i empresari milionari Adi Ezra. La parella es va casar ahir en una cerimònia glamurosa, però cenyida a l'estricta tradició religiosa jueva, que es va celebrar al luxós spa dels Monts del Carmel, al nord del país.

A falta que la núvia, usuària activa d'Instagram, hi pengi fotos de l'enllaç, els seus fans ja n'han avançat alguna a Twitter, on han penjat la "primera foto" de la 'top' ja com a dona casada. A la imatge, se la veu ballant alegrement.

{14431688569830}

La cerimònia va ser oficiada per un rabí ultraortodox, malgrat que la parella és laica. Refaeli, de 30 anys, va rebre nombroses crítiques d'ultraortodoxos que la consideren una dona de vida dissipada.

Si els nuvis haguessin volgut un matrimoni civil, s'hauria d'haver celebrat fora d'Israel, on només existeix el matrimoni religiós. L'anomenat «casament de l'any» a Israel, al qual van assistir unes 300 persones, ha estat envoltat de polèmica. A la controvèrsia religiosa s'hi va afegir la disputa entre el ministre de Transports, Yisrael Katz, i el cap de l'Autoritat de l'Aviació Civil, Joel Feldschuh. Aquest últim va autoritzar a Refaeli i al seu nòvio, de 40 anys, que l'espai on se celebrava el casament fos declarat zona d'exclusió aèria entre ahir a les 5 de la tarda i avui a les 2 del matí.

Notícies relacionades

La model, exparella de l'actor  Leonardo DiCaprio, volia que la seguretat de la cerimònia fos controlada per helicòpters i drons i pretenia col·locar un globus per captar fotografies aèries. Però el ministre va prohibir el pla.

La boda d'ahir és la segona de Refaeli, que va lluir un vestit dissenyat per Claire Waight Keller, directora creativa de Chloé. Però la primera va passar sense pena ni glòria i va ser de conveniència perquè la model s'escaquegés del servei militar.

Temes:

Moda Bar Refaeli