MODELS A LA FRESCA

Irina Shayk i Bar Refaeli acaloren les xarxes

Irina Shayk i Bar Refaeli  acaloren  les xarxes_MEDIA_1

Irina Shayk i Bar Refaeli acaloren les xarxes_MEDIA_1 / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Bar Refaeli i Irina Shayk semblen haver-se posat d'acord. Les supermodels van penjar als seus perfils d'Instagram provocatives imatges en què exhibeixen els seus cossos despullats. Lògicament, van agitar les xarxes socials. Bullien. Encara bullen. L'onada de calor ha arribat al món virtual.

Notícies relacionades

La top model russa es recolza en un sofà i mostra l'escot en una foto i en l'altra, el darrere, aparentment sense roba interior. Una estampa amb una gran càrrega sexual partida en dues parts, com si fos un puzle. Primer la cara i l'escot. A continuació, el cul. Les fotos juntes encaixaven i dibuixaven el seu cos al complet. Shayk sembla haver recuperat la felicitat. Des de l'abril viu un idil·li amb Bradley Cooper. Feia quatre mesos que havia trencat amb Cristiano Ronaldo, que segons ella la feia sentir «lletja». Amb fotos com aquesta, es nota que se sent guapa en braços de l'actor. Després que coincidissin i coquetegessin al sopar de corresponsals de la Casa Blanca, se'ls ha vist junts diverses vegades. En una ocasió, van assistir a l'estrena a Broadway de Finding Neverland. 

PEL DAVANT I PEL DARRERE / Per la seva part, Refaeli va pujar un vídeo en què se la veu despullada al llit, com si s'acabés de llevar, sense roba i tapant-se el mínim amb els braços o el llençol, mirant a la càmera, exhibint-se pel davant, pel darrere, pels dos costats. Són tot just 15 segons que van revolucionar la xarxa, amb més de 40.000 m'agrada i més de 2.000 comentaris. L'ex de Leonardo DiCaprio, de 29 anys, deixarà la solteria després d'acceptar la petició de mà de l'empresari israelià Adi Ezra, de 40. La petició de mà es va produir al mes de març, durant unes vacances al Carib.