SENTIDA PÈRDUA

Concha Velasco: "Sempre he volgut ser Lina Morgan"

El món de l'espectacle mostra tristesa per la mort de l'actriu, que és 'trending topic' mundial a Twitter

2
Es llegeix en minuts

Per a Concha VelascoLina Morgan ha sigut "un exemple" en la vida. "Ha sigut una lluitadora nata, sempre fent dues funcions, sempre treballant. Jo en realitat sempre he volgut ser Lina Morgan, en el bon sentit de la paraula", precisa l'actriu. Velasco ha rebut la notícia de la mort de Lina Morgan, morta aquest dijous a Madrid als 78 anys, com "un cop" i sempre "amb sorpresa", malgrat que sabia que estava molt malalta.

"He tingut la sort de ser molt amiga seva, l'he estimat i l'he admirat sempre", assegura l'actriu, que en els últims temps no ha pogut veure-la perquè va ser la mateixa Lina Morgan "qui va donar ordres que no volia veure ningú", segons l'actriu. "Tenia pocs amics però molt bons, perquè era una excel·lent amiga. Sé que va enviar un missatge a Raphael fa uns mesos, que era també un gran amic, amb Jesús Cimarro, Raúl Sender i jo mateixa", ha dit.

GENEROSA, AFECTUOSA I GAMBERRA

Precisament el seu íntim amic Raúl Sender, que va trepitjar molts escenaris amb Lina Morgan, ha recordat la intèrpret com "una amiga entranyable, generosa, afectuosa, gamberra a casa, de pocs amics". "Ella es resguardava molt, era molt gelosa de la seva intimitat, s'entregava a molt poca gent", ha afegit.

"Em fa molta pena no haver pogut estar amb ella aquests últims dies, perquè ja no es podia anar a veure-la. No sabíem com estava; no sé res de com ni quan va morir i això em dol", ha lamentat. 

AFECTE A LA XARXA

La mort de l'actriu també ha commogut els usuaris de Twitter que han escrit més d'11.000 missatges que esmenten el seu nom en l'hora posterior a la notícia de la seva mort, situant-se al número u de les tendències d'aquesta xarxa social, no només a Espanya sinó a tot el món.

Jesús Cimarro, el director del Teatro de Bellas Artes de Madrid i del Teatro de la Latina, on s'instal·la la capella ardent, ha sigut dels primers a manifestar-se.

 

El prestigiós director de cine espanyol Álex de la Iglesia també ha mostrat el seu condol:

 

 

L'actor Carlos Latre és un altre dels noms coneguts que ha dedicat un tuit a l'actriu:

 

El duo de còmics Los Morancos també han compartit una foto de l'actriu amb trenes a la pel·lícula de 1970 'La tonta del bote', amb la frase: "Sentim moltíssim la mort de Lina Morgan. Gran a fer feliços els altres D.E.P ". Seguidament han publicat aquest tuit:

 

Per la seva part, el Teatro de La Latina també ha homenatjat l'actriu amb un dibuix de la seva cara.

Notícies relacionades

 

Entre els anònims, molts internautes han manifestat en a penes 140 caràcters el seu afecte per una icona espanyola del cine, teatre i televisió.