INDIGESTIÓ APARATOSA

Charlie Sheen, hospitalitzat per menjar cloïsses en mal estat

L'actor de 'Dos hombres y medio' va estar 90 minuts a urgències però ja està recuperat

1
Es llegeix en minuts

L'actor nord-americà Charlie Sheen va ser hospitalitzat d'urgència després de consumir cloïsses en mal estat, ha informat aquest dijous el seu agent, Jeff Ballard, encara que només va estar ingressat a l'hospital 90 minuts i ja està recuperat.

Dilluns a la nit, Sheen va demanar que li portessin a casa pasta amb cloïsses d'un restaurant, se la va menjar i al cap d'unes hores es va començar a trobar malament, de manera que va anar a l'hospital "per tenir les màximes garanties".

"No va ser res de l'altre món. Només cloïsses en mal estat", va indicar Ballard.

ESCÀNDOLS ANTERIORS

L'intèrpret, un dels més ben pagats de la televisió nord-americana, ha sigut notícia sovint per escàndols relacionats amb l'alcohol, les drogues i els problemes sentimentals.

Notícies relacionades

El seu nom verdader és Carlos Irwin Estévez i és el fill petit de l'actor Martin Sheen, fill d'un emigrant gallec, però diu que no se sent llatí perquè va néixer a Nova York i va créixer a Malibú (Califòrnia).

Entre els seus treballs al cine i la televisió destaquen les pel·lícules 'Platoon' i 'The wraith (El aparecido)' i les sèries 'Two and a half men (Dos hombres y medio)' i 'Anger management (Terapia con Charlie)'.

Temes:

Charlie Sheen