FESTIVAL DE LA CANÇÓ

De Gea, a la seva nòvia Edurne: "Per sobre de votacions, per a mi ets la número u"

La nòvia del porter del Manchester va quedar al lloc 21 dels 27 participants a Eurovisió amb la seva cançó 'Amanecer'

Actuació d’Edurne al festival d’Eurovisió. / EFE / JULIAN STRANTENSCHULTE / VÍDEO: YOUTUBE / RTVE

1
Es llegeix en minuts

David de Gea, porter espanyol del Manchester United, ha publicat un missatge de suport a la seva nòvia, la cantant Edurne García, que aquest dissabte va obtenir el lloc 21 entre 27 participants al festival d'Eurovisió: "Per sobre de votacions, per a mi ets la número u", va escriure a Twitter.

 

L'exporter de l'Atlètic de Madrid, de qui es rumoreja un possible fitxatge pel Reial Madrid, havia expressat abans la seva decepció a la mateixa xarxa social: "I jo que em pensava que a Eurovisió era més important la música que la nacionalitat...".

 

De Gea va estar molt pendent del desenvolupament del festival, celebrat ahir a la nit a Viena i en què va obtenir la victòria el representant de Suècia.

"Arriba el moment pel qual tant has lluitat. Demostra el que vals @Edurnity! Jo ja sé que @Edurnity és la millor, ara que ho sàpiga tot Europa. Fem el somni realitat", va escriure De Gea en tuits successius abans de l'actuació de la seva companya sentimental.

Un cop la seva nòvia va interpretar el tema 'Amanecer', la va elogiar sense embuts: "Com sempre, brillant".

"ORGULLOSA I FELIÇ"

Edurne ha confessat aquest diumenge a Viena que esperava quedar almenys entre els 10 primers, i ha dit sentir-se "guanyadora" i "orgullosa" de la seva actuació.

 

"Al final les votacions no depenen de mi. Tot el que es podia fer ho hem fet, hem donat el 200 per cent. Estic molt orgullosa de la feina que hem fet i em sento guanyadora per la reacció del públic", ha explicat als periodistes a Viena.

Notícies relacionades

"Segueixo dient que em veia en el número u, crec que teníem moltes possibilitats i un bon treball per aconseguir-ho", ha afirmat l'artista madrilenya.

La cançó sueca 'Heroes', interpretada per Mans Zelmerlöw, va guanyar el certamen musical amb 365 punts, davant els 15 de l'espanyola.