A CANNES

Blanchett nega haver tingut relacions lèsbiques

L'actriu australiana acusa la revista 'Variety' de tergiversar les seves paraules

1
Es llegeix en minuts

Cate Blanchett ha desmentit que hagi tingut "moltes relacions" lèsbiques relacions" lèsbiques amb dones, tal com va publicar recentment la revista 'Variety' després d'entrevistar l'actriu australiana, que diumenge va ser el centre de gairebé tots els flaixos en l'estrena a Cannes de la pel·lícula 'Carol', del director Todd Haynes, que tracta sobre una relació entre dues dones.

"Recordo que la pregunta va ser: '¿Ha tingut relacions amb dones?', la resposta és sí, però si el que em pregunta és si he tingut relacions sexuals amb dones, la resposta és no. Però òbviament, això no ho van publicar", ha aclarit Blanchett.

"El 2015, la qüestió hauria de ser: '¿A qui li importa això?", ha prosseguit l'actriu, que, a risc de ser "antiquada", ha dit davant els periodistes que la seva vida personal no li hauria d'importar a ningú.

Notícies relacionades

No obstant, l'actriu ha aprofitat per recordar que l'homosexualitat està prohibida en més de 70 països al món i en set està castigada amb la pena de mort.

TEMPS MOLT CONSERVADORS

"Seguim vivint temps molt conservadors", remata l'elegant actriu, que a 'Carol' interpreta una burgesa casada amb un ric banquer al Nova York dels anys de postguerra. Un dia es troba amb una venedora, Therese Belivet (Rooney Mara), en uns grans magatzems i sorgeix l'amor.