Les núvies gregues irrompen amb força en la desfilada de Rosa Clará

La dissenyadora catalana obre la primera jornada de la Bridal Week amb les models Clara Alonso i Lara Leito

Desfilada de Rosa Clará a la Barcelona Bridal Week.

Desfilada de Rosa Clará a la Barcelona Bridal Week. / CARLOS MONTAÑÉS

2
Es llegeix en minuts
SARA ANDRADE

Tarda de núvies podria ser perfectament el resum de la primera jornada de la setmana nupcial de BarcelonaBridal Week, que aquest any celebra el 25è aniversari. Com ja és costum, Rosa Clará, referent nacional en el sector, ha donat el tret de sortida envoltada de les ja famoses núvies i dones dels futbolistes del Barça. A la primera fila, totes preparades i a punt, han assistit amb el mòbil a la mà a la desfilada. Entre elles, Núria CunilleraAntonella RocuzzoDaniella Seaman i Elena Galera. Més desapercebudes han passat Helen Lindes i les actrius Marta Torné i Esmeralda Moyá.

Després dels flaixos dels primers minuts, ha començat la desfilada encapçalada per una exultant Clara Alonso, convertida en una deessa hel·lena. En la seva 20a col·lecció, Rosa Clará ha mirat enrere i les seves núvies, o les del 2016, tenen estil grec en la primera línia de vestits, amb recollits en trenes i les clàssiques corones 'triomfals' gregues.

Anys 30 i 40

Triomfadora, com sempre, ha rebut nombrosos aplaudiments per vestits drapejats lleugers, amb molt de moviment i la peça 'estrella' que ha lluït una mica tímida la nòvia d'Adrien Brody, Lara Leito. Els vestits de Clará s'ajusten al cos i el voregen, però no exageradament. La núvia del 2016 serà clàssica, amb més esquenes destapades que escots, puntes de 'chantilly' i discretes cues. La dissenyadora catalana va prendre nota de les preferències de l'any anterior i torna amb la pedreria i els faramalls brodats.

En una segona línia de vestits, Clará també rememora les dives dels anys 30 i 40, més sensuals i femenines. S'han pogut veure reminiscències del 'new look' de Dior amb cinturons amples i voluminoses faldilles de tul pel genoll. També, vestits que han recordat l'època anglesa victoriana, una mica més reservats però amb grans volums i guants.

Tot plegat, trencat per les tendències actuals, de les quals no s'ha volgut desprendre, com els 'crop tops' i els falsos dues peces.

Més Bridal

Un total de 23 firmes desfilaran en el marc de la setmana de moda nupcial catalana fins divendres que ve. A l'obertura d'aquest dimarts, la seguiran demà Miquel Suay, Jesús Peiró, Yolancris, Isabel Sanchis i Inmaculada García.

Notícies relacionades

Durant la setmana i en la celebració del 25è aniversari, el saló organitzarà diferents activitats, entre elles, l'exposició fotogràfica 'Look at the Bride Side', a més del Saló Internacional Noviaespaña 2015, dissabte que ve al Recinte Gran Via de Fira de Barcelona.