POPULAR PERSONATGE

El 'petit Nicolás' també es 'cola' en el clàssic

Francisco Nicolás va presenciar el duel entre el Barça i el Madrid darrere de les banquetes gràcies a la invitació d'una empresa

1
Es llegeix en minuts

El 'petit Nicolás' torna a escena. La ressaca del clàssic entre el Barça i el Madrid clàssicBarça i el Madrid ens deixa, entre altres coses, el retorn del popular personatge televisiu a la vida pública, en aquest cas situat just la darrere de la banqueta del FC Barcelona.

Notícies relacionades

Francisco Nicolás Gómez Iglesias va poder disfrutar del partit des d'un lloc privilegiat gràcies a la invitació d'una empresa privada. Els seients situats just al darrere de les banquetes del Camp Nou són ocupats per persones convidades per companyies vinculades al club blaugrana, per tant sembla que els contactes de Nicolás li han tornat a donar un cop de mà.

El 'petit Nicolás', habitual de la llotja al Santiago Bernabéu, ha pogut doncs viure en primera línia la derrota del seu equip davant el Barcelona, encara que això no li va esborrar el seu somriure en cap moment. Lluny d'amagar-se, es va mostrar encantat d'acaparar les mirades de fotògrafs i curiosos.