segueixen les crítiques

Barberá defensa que la paraula 'caloret' existeix i creu "desproporcionada" la polèmica generada

Sobre el registre de la marca Caloret, l'alcaldessa de València considera que és ella qui n'hauria de tenir els drets

Els tuiters s’encenen amb el discurs de Rita Barberá en la Crida 2015. / periodico

Els tuiters s’encenen amb el discurs de Rita Barberá en la Crida 2015.
L’al·lucinant discurs de Rita Barberà amb una base de Snop Dogg en un remix de DJ Tochun de fons.

/

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de ValènciaRita Barberá, ha defensat aquest dimarts que la paraula 'caloret' que va fer servir durant la seva intervenció en la Crida, amb què arrenquen els actes fallers, existeix i ha instat a anar a diccionaris i alguns textos legals per veure-ho. Així mateix, ha considerat "exagerada i desproporcionada" la polèmica sorgida després del seu desafortunat discurs del 'caloret', objecte de mofes, crítiques i versions a les xarxes socials.

"'Caloret' existeix. La paraula és que existeix. Si aneu al diccionari i determinats textos legals, 'caloret' existeix. Així que no sé també qui s'ha passat de llest", ha indicat l'alcaldessa respecte a l'ús que va fer d'aquest terme.

CALORET, MARCA REGISTRADA

Notícies relacionades

La responsable municipal s'ha referit a aquesta qüestió després de visitar la remodelació del Poliesportiu de La Rambleta. Quan li han preguntat l'opinió que li mereix que algú hagi registrat la marca Caloret, ha dit: "No en tinc ni idea d'aquest tema. Algú em diu que els drets els tinc jo i aquest és un tema del qual si s'ocupa algú s'ocuparà la meva família. Jo no m'ocupo de res d'això", ha exposat. Així, Rita Barberá ha afegit que no té "ni idea" d'aquest assumpte i ha demanat que no se li faci "cap cas" perquè no ha entrat en aquest debat. "No em facin cap cas en aquest tema perquè no hem entrat a debatre el tema aquest", ha asseverat.

Per una altra banda, respecte a la polèmica oberta per l'ús de 'caloret', ha declarat que li sembla "exagerada i desproporcionada". No obstant, ha assenyalat que "és evident que en falles els valencians són així, sorneguers" i que "traiem suc de tot".