POLÈMICA CENSURA

Prohibit un capítol de 'Peppa Pig' a Austràlia

Crítiques a la la cadena ABC per no emetre l'episodi 'Mr. Skinnylegs', en què s'anima els més petits a no témer a les aranyes

El capítol de ’Peppa Pig’ sobre aranyes censurat a Austràlia. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Les aranyes no solen ser benvingudes a les cases i això ho tenen molt clar a Austràlia. Tant és així que la popular sèrie infantil 'Peppa Pig' ha vist com el seu capítol 'Mr. Skinnylegs' ha sigut vetat per la cadena australiana ABC per animar els nens a no tenir por d'aquests aràcnids. En aquest capítol, Peppa i la seva família intenten demostrar als nens que les aranyes són "molt petites i no poden fer mal". No obstant, aquest consell no ha sigut del tot encertat, segons les crítiques que ha rebut la cadena.

Notícies relacionades

Austràlia és un país amb gran varietat d'aràcnids, entre els quals hi ha molts que disten de ser petits i indefensos (fins i tot alguns poden arribar a ser mortals). És per això que, a diferència del que representa Peppa Pig, es recomana als nens australians a allunyar-se ràpidament sempre que vegin una aranya.

DISPONIBLE A INTERNET

Malgrat que, finalment l'episodi no es va poder veure en televisió, la cadena sí que el va deixar publicat a la seva web. Davant aquest error, la cadena ABC s'ha vist obligada demanar disculpes i a anunciar la retirada del 'contingut aràcnid' de la seva pàgina web. 

Temes:

Austràlia