ERROR GENERALITZAT

La relliscada sobre la 'cirurgia' d'Uma Thurman als mitjans de tot el món

La xarxa s'havia omplert amb la nova imatge de l'actriu de 'Pulp Fiction' al pensar que havia sigut víctima d'una operació d'estètica

Uma Thurman al DailyMail

Uma Thurman al DailyMail / DAILYMAIL

1
Es llegeix en minuts

Unes hores més tard que tothom clamés al cel per l'operació de cirurgia estètica d'Uma Thurmanl'actriu ha concedit una entrevista per ensenyar que tot havia sigut culpa del maquillatge. Aquestes declaracions han deixat en evidència gran quantitat de mitjans de comunicació que havien participat en aquest debat, entre ells EL PERIÓDICO.

"Dedueixo que a ningú li ha agradat el meu maquillatge", ha manifestat Thurman a la cadena 'NBC'. L'actriu ha sigut el tema central de molts mitjans per tot el món. Ara, amb el testimoni de Thurman, moltes publicacions s'han vist obligades a reconèixer el seu error, entre elles EL PERIÓDICO. En canvi, altres encara no l'han reconegut.

'DailyMail'

El diari britànic 'DailyMail' ha sigut dels primers a  reconèixer l'error i fer-se ressò de l'aparició d'Uma Thurman --sense maquillar-- a la NBC explicant el malentès de la seva falsa operació de cirurgia.

'The Independent'

Un altre dels mitjans que no ha trigat a reconèixer el seu error ha sigut 'The Independent'. La publicació britànica també va ser víctima del 'fals debat' sobre l'aparença d'Uma Thurman i aquest dimecres ha rectificat fent referència a les declaracions de l'actriu i del seu maquillador.

'Time.com'

Notícies relacionades

La revista 'Time'també ha volgut deixar constància del seu error i ha publicat íntegrament l'entrevista d'Uma Thurman. Segons la publicació nord-americana, tot ha sigut una confusió provocada per un maquillatge desencertat.

Amèrica llatina també s'hi suma

Altres mitjans llatins com 'Caracol' s'han fet ressò d'aquest 'fals debat' i exposen les paraules de Troy Surratt, el maquillador responsable de tot aquest malentès. En una entrevista a la revista 'People', Surratt exposa que "només és maquillatge, al final del dia es renta". Això sí, les bromes sobre la 'falsa cirurgia' d'Uma Thurman no seran fàcils d'esborrar.

Temes:

Uma Thurman