EL XOU ESPORTIU DE L'ANY ALS EUA

L'actuació de Katy Perry va avivar el foc en el descans de la Super Bowl

La cantant californiana va interpretar set dels seus millors 'hits' en un colorit espectacle en què va canviar diverses vegades de vestuari i escenaris

Lenny Kravitz i Missy Elliot van acompanyar l'artista en alguns moments de l'actuació

L’actuació de la cantant californiana en el descans de la Super Bowl va deixar al·lucinat el públic. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La cantant californiana Katy Perry va mantenir encès el University of Phoenix Stadium en la seva actuació en el descans, després que els Patriots de Nova Anglaterra i els Seahawks de Seattle iniciessin l'incendi al camp amb una sèrie de jugades que a la meitat de la Super Bowl estava empatada a 14-14.

Perry es va encarregar de mantenir amb set de les seves millors cançons l'emoció entre les més de 70.000 persones que presenciaven l'edició 49 de la Super Bowl, entre els Patriots i els Seahawks, que defensaven títol de campions.

Perry va aparèixer dreta sobre el llom d'un enorme lleó mecànic amb el seu tema 'Roar', amb un vestit que imitava el foc i dominant el lleó.

Sense rebaixar la qualitat de la seva presentació, l'escenari va canviar totalment quan hi va aparèixer un enorme tauler d'escacs amb persones vestides de cavalls per iniciar el tema 'Dark Horse'.

AMB LENNY KRAVITZ

Els fans de la cantant van quedar sorpresos amb el primer canvi de roba per cantar al costat del rocker Lenny Kravitz.

Amb un vestit curt de color vermell, blanc i groc, i envoltada de dofins i una platja, va cantar 'California Girls'.

En les següents dues cançons va estar acompanya de Missy Elliot, amb qui va cantar 'Work it' i 'Lose control', vestida amb una samarreta de futbol americà amb el número 49, per donar caràcter als temes de hip-hop.

Però els aficionats la van aplaudir encara més durant el seu tema final 'Baby, you are a firework', quan, amb un vestit platejat, va ser elevada a través d'una plataforma mòbil i mentre "volava" al voltant del terreny de joc el University of Phoenix Stadium es va omplir de focs artificials.

Notícies relacionades

L'original combinació de rock i pop amb coreografies i lletres encomanadisses, corejades pels assistents al partit, va ser tot un èxit en el descans de la Super Bowl.

Novament, la coordinació dels equips que van treballar per muntar i desmuntar l'escenari en menys de 15 minuts va ser un altre dels grans èxits de la nit en què el país es paralitza per veure la Super Bowl.