LLARGA LLISTA DE JOVES PROMESES

Descendents de moda

Les filles d'Alec Baldwin i de Sean Penn posen per a les grans firmes

Ireland Baldwin, de Kim Basinger i Alec Baldwin.

Ireland Baldwin, de Kim Basinger i Alec Baldwin. / AFP / DIMITRIOS KAMBOURIS

3
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

En la nova fornada d'adolescents que prometen triomfar com a models es detecten cognoms de pes. Són joves que tot i haver mamat la fama des que han nascut, volen aconseguir fer-se un futur propi en el món de la moda.

L'última que s'ha sumat a la llarga llista de fills de famosos que proven sort a la passarel·la és Anna Ermakowa, que pel seu físic no pot negar que és filla de Boris Becker. Només té 14 anys i acaba de debutar a la Berlin Fashion Week, on ha cridat l'atenció pels seus cabells pèl-rojos, llegat del seu pare, i l'estil afro, que recorda la seva mare, la model Angela Emakowa, amb qui l'extennista va mantenir una breu relació que va originar la ruptura del primer matrimoni de l'alemany amb Barbara Feltus quan estava embarassada del seu fill Elias. El divorci va costar 26 milions d'euros.

UN SOMNI FET REALITAT // La noia, que viu a Londres i acaba de fitxar per l'agència Mega Modeling, sempre ha volgut triomfar a les grans passarel·les. «És un somni que s'ha fet realitat. Totes les meves amigues somien en una oportunitat com aquesta i en el meu cas tot ha anat molt de pressa», va declarar recentment al diari Bild. Orgullós, l'exesportista alemany, que actualment entrena Novak Djokovic, va deixar un afectuós missatge a la seva filla a les xarxes socials desitjant-li molta sort com a maniquí per a la marca Riane. Com faria qualsevol altre pare, sí, però en el seu cas crida l'atenció perquè malgrat que Anna va néixer l'any 2000, no la va reconèixer fins al 2007.

No sabem si és pels seus cognoms o per la seva gràcia natural, però Jack Kilmer, el fill de Val Kilmer, i Dylan Brosnan, fill de Pierce Brosnan, també han fets els seus primers passos com a models. Tots dos han estat contractats per Heidi Slimane, director creatiu de Yves Saint Laurent, per a les pròximes campanyes. Jack, el fill petit d'El Santo, repeteix per a aquesta firma. Aquesta vegada, el noi, de 19 anys, posa amb tocs rockers per mostrar la imatge més transgressora de la col·lecció, mentre que Dylan, de 17 anys i estudiant de cinema, representa el nou estil del dandisme britànic.

La filla dels també actors Sean Penn i Robin Wright, Dylan Penn, coqueteja davant els focus amb les firmes The Hip Tee i Stuart Wetzmann, un feina que desenvolupa amb plena naturalitat. La jove sempre ha dit que el pas pel món de la moda és una cosa temporal mentre intenta fer realitat el seu verdader somni, que és ser escriptora o directora de cinema. Per deixar-ho clar, fins i tot ha confessat en diferents mitjans: «Necessito guanyar diners per mi mateixa». «Treballant de manera oficial per a @TwoManagement i @IMGmodels», va escriure Ireland Baldwin, l'única filla de Kim Bassinger i Alec Baldwin, al seu perfil de Twitter l'any 2013 per presentar-se oficialment com a model. Avui, als 17 anys, és una habitual de les passarel·les. Amb la seva alçada d'1,90, aspira a incloure el seu nom a la llista de les tops de talla mundial.

Ireland, que fa uns quants mesos que va confirmar a través del seu compte d'Instagram el seu idil·li amb Angel Haze, rapera i activista a favor de les lesbianes, els gais, els bisexuals i els transsexuals, segueix l'estela de la seva mare, que als 16 anys ja va guanyar diversos concursos de bellesa i poc després va aconseguir el seu primer contracte com a model amb l'agència Ford, una feina lucrativa que, no obstant, va preferir canviar per l'actuació.

Notícies relacionades

Rafferty, el fill gran del ben plantat galant britànic Jude Law i de Sadie Frost, també està adreçant la seva carrera cap al món de la moda, on sembla que l'espera un futur prometedor. L'adolescent, que té una gran semblança amb el seu pare, va debutar la primavera passada a la passarel·la de Londres de la mà de DKNY i als 16 anys ja ha protagonitzat un anunci per a Tiger of Sweden.

Però la llista no s'acaba aquí. Altres joves promeses intenten destacar en aquest món tan competitiu, com Anaïs Gallagher, filla del líder d'Oasis, que als 14 anyets acaba de debutar com a imatge d'Accesorize. En canvi, Zoe Kravitz, l'ullet dret de Lenny Kravitz, i Geòrgia May Jagger, que no pot amagar que és el fruit de Mick Jagger i Jerry Hall, ja són unes habituals.