PER PUBLICITAR EL SEU DISC

Madonna arma un escàndol a la xarxa al manipular fotos de Mandela i Luther King

La diva s'ha hagut de disculpar arran de les crítiques per comparar el seu 'Rebel heart' amb el dels dos activistes

Muntatge de la portada del disc de Madonna i les fotos manipulades de Luther King i Mandela.

Muntatge de la portada del disc de Madonna i les fotos manipulades de Luther King i Mandela. / FACEBOOK / MADONNA

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

És una vella tàctica de publicitat: que es parli de tu encara que sigui malament. Als seus 56 anys, a Madonna Louise Veronica Ciccone, també coneguda com la reina del pop, no li caldria utilitzar aquest estratagema. Perquè l'ambició rossa s'ho val i perquè segueix venent la mar de bé cada nou disc que treu. Però la/les polèmica/ques són consubstancials al seu personatge, treballat amb el mateix cisell des que el 1984 va publicar el seu 'Like a Virgin'. I per al llançament del seu nou treball, 'Rebel heart', no ha pogut prescindir d'un petit escàndol --geni i figura--, a cop de tuits i fotos a les xarxes.

Resulta que la portada del nou disc és un primer pla de la noia material amb una corda negra que li travessa la cara. I a la Ciccone no se li ha acudit res millor aquest Cap d'Any que inundar els seus comptes de Twitter, Facebook Instagram amb altres fotos de personatges famosos manipulades amb cordes, com uns ramets nadalencs, però en modern, a l'estil #rebelheart (per cert, el 'hashtag' de la polèmica). Que si una de Bob Marley, que si una altra de Marilyn Monroe, una de Lady Gaga, una altra de Miley Cyrus, que si un Dalí, un Homer Simpson, una altra de Frida Kahlo...

Però les dues que han aixecat polseguera han estat les de Martin Luther King Nelson Mandela, també alterades per imitar la portada del disc. 

 

 

Notícies relacionades

En un comunicat d'aquest divendres a la nit, Madonna assegura que no s'està comparant amb ells, però sí que reconeix que són "icones rebels", com ella. Per descomptat. També explica que les imatges han estat creades pels seus seguidors i es defensa de les acusacions de racisme, ja que diu que també ha publicat amb aquests mateixos llaços negres les cares d'altres personatges blancs famosos.