una celebritat amb personalitat pròpia als 8 anys

Shiloh, una petita Angelina Jolie

La filla de l'actriu acapara els focus en l'estrena del film de la seva mare

Shiloh Jolie-Pitt, en l’estrena d’’Invencible’, dilluns a Los Angeles.

Shiloh Jolie-Pitt, en l’estrena d’’Invencible’, dilluns a Los Angeles. / AFP / ROBYN BECK

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / LOS ANGELES

Absent Angelina Jolie de l'estrena d'Invencible a Los Angeles per varicel·la («a casa, amb molta picor i trobant a faltar a tothom», va comentar en un vídeo a manera de disculpa), els focus es van centrar en una altra Angelina Jolie. En realitat, no es diu així, sinó Shiloh Jolie-Pitt, però és la viva imatge de l'actriu. De la seva mare. Dues gotes d'aigua. Els testos s'assemblen a les olles. Qualsevol refrany d'aquest estil hauria anat bé per parlar sobre la nena, de 8 anys, que amb la seva impressionant semblança a la seva progenitora, ahir, hores després de l'alfombra vermella, va copar tots els titulars. Totes les fotos van ser per a ella. Encara que anessin amb ella el seu pare, Brad Pitt, i els seus germans Maddox, de 13 anys, i Pax, d'11, i els seus avis paterns, Jane William.

Vestida amb americana i corbata (negra, sobre camisa blanca), com si fos un noi, es va convertir en un poderosíssim imant que va atraure totes les mirades al Teatre Xinès de Los Angeles. És gairebé segur que l'elecció del vestuari va ser cosa de la nena, a qui li agrada lluir aspecte masculí des de molt petitona. Així ho reconeix Jolie, que va explicar el 2010 a la revista Vanity Fair que a la seva filla «li agrada vestir-se com un noi».

«Vol ser un noi, així que hem hagut de tallar-li els cabells. Li agraden els pantalons esportius i els vestits amb corbata. Pensa que és un dels seus germans», explica sobre la seva filla, a qui recolza. Alguns amics de la família asseguren que la nena va demanar que li diguessin Ben, però al final va optar per Shax perquè així acaben els noms dels seus germans grans, Maddox i Pax.Pitt tenen cinc fills més. Els tres primers són adoptats: Maddox, el gran, de 13 anys, a Cambodja; Pax, d'11, al Vietnam, i Zahara, de 9, a Etiòpia. Els més petits són els bessons Knox Vivienne, de 6 anys.

Jolie

Notícies relacionades

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, la primera filla natural de l'estrella, va néixer a Namíbia, i per això té la nacionalitat del país africà. Quan va arribar al món, l'actriu va distribuir les imatges del nadó a través d'una agència per evitar que els paparazzis cobressin per elles. Als Estats Units, People li va pagar 3,2 milions d'euros pels drets de les fotos a Amèrica del Nord i Hello! es va quedar amb els internacionals per 2,8. Uns beneficis que van anar a parar a la fundació sense ànim de lucre de Pitt Jolie. Queda clar, doncs, que Shiloh és una celebritat des que va néixer. De fet, el Madame Tussauds de Nova York li va dedicar una figura de cera quan tan sols tenia dos mesos.

PAPER REBUTJAT / Hauria pogut aparèixer a Malefica amb la seva mare, però no va voler. «Sabíem per endavant que Shiloh diria que no. Vam mencionar la idea d'interpretar una princesa i ella va trobar la idea ridículament divertida. Simplement, no és aquesta mena de noia», recorda l'actriu. Va acceptar Vivienne, «el tipus de nena -segons la seva mare- que disfruta amb tot el que impliqui princeses. Li diem 'la meva ombra'. És molt carinyosa, una nena de la seva mare en tota regla».