INICIATIVA A LES XARXES

Kiko Rivera demana firmes perquè la seva mare no entri a la presó

El fill d'Isabel Pantoja es fa ressò d'una petició d'una fan a la plataforma Change.org perquè la tonadillera eludeixi la presó

La firma de Kiko Rivera en la petició de Change.org.

La firma de Kiko Rivera en la petició de Change.org.

1
Es llegeix en minuts

Kiko Rivera, fill d'Isabel Pantoja, s'ha sumat a la petició que ha fet una fan de la tonadillera perquè aquesta eludeixi la presó i no entri finalment a la presó.

A través de Change.org, Lourdes Revelles ha iniciat una petició, que pretén reunir 500.000 firmes, dirigida al president del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobosperquè "Isabel Pantoja no entri a la presó"Isabel Pantoja.

I un dels firmants ha estat el mateix Kiko, que ha difós la petició a través del seu compte de Twitter. També el club de fans de la tonadillera, que és molt nombrós i actiu, està difonent la petició a través de les xarxes socials Whatsapp.

"ENGANYADA PER JULIÁN MUÑOZ"

Notícies relacionades

La majoria dels firmants de la petició al·ludeixen al fet que és el primer delicte de la cantant, que "va ser enganyada per Julián Muñoz" i que "molts dels polítics que han defraudat (i robat) milions i milions segueixen al carrer o han sigut indultats". És per això que molts diuen no entendre que la tonadillera hagi d'ingressar a la presó.

Aquest dimecres al migdia la tonadillera ha anunciat la cancel·lació dels concerts que tenia pendents a Oviedo i Madrid a través d'un comunicat que ha penjat a la seva pàgina web, una informació que també ha estat reproduïda pel seu club de fans oficial.

Temes:

Kiko Rivera