CONDEMNADA PEL 'CAS MALAIA'

Cancel·lats els concerts d'Isabel Pantoja a Madrid i Oviedo

La tonadillera, a punt d'entrar a la presó, va demanar ahir ajornar el seu ingrés al 15 de desembre per complir la seva agenda de recitals

Isabel Pantoja, durant el concert que va oferir el passat 10 d’octubre a Saragossa, en el marc de les festes del Pilar.

Isabel Pantoja, durant el concert que va oferir el passat 10 d’octubre a Saragossa, en el marc de les festes del Pilar. / {EFE} / JAVIER CEBOLLADA

1
Es llegeix en minuts

Els concerts que tenia previst oferir aquest mes Isabel Pantoja a Madrid i Oviedo han estat cancel·lats, segons han confirmat diverses fonts consultades per Efe davant l'ordre d'ingrés a la presó dictada per l'Audiència de Màlaga.

La tonadillera va sol·licitar aquest dimarts ajornar el seu ingrés a la presó al 15 de desembre per poder complir amb aquests dos recitals, programats per al 22 de novembre en el cas de la seva cita asturiana i del 28 del mateix mes a la capital espanyola, així com amb dos més que té tancats a Barcelona per al 12 i 13 de desembre.

L'organització del Palacio de los Deportes de Madrid, lloc on s'havia de celebrar un dels concerts, ha confirmat a Efe que la promotora els va informar ahir de la suspensió d'aquesta cita musical.

El promotor Roberto Martín també ha confirmat la cancel·lació del concert que s'havia de celebrar a l'Auditori Príncipe Felipe d'Oviedo, per al qual ja s'havien venut unes 600 entrades.

DOS ANYS DE PRESÓ

L'Audiència Provincial de Màlaga va rebutjar aquest dilluns suspendre l'ingrés a la presó de Pantoja, condemnada a dos anys de presó per blanqueig de capitals. Els seus advocats treballen actualment en l'elaboració d'un recurs de súplica, que seria l'última oportunitat per a ella d'eludir l'entrada a la presó.

Notícies relacionades

En la resolució judicial es destaca que "resulta inqüestionable" la gravetat de la conducta de Pantoja, ja que va permetre el blanqueig dels il·lícits beneficis obtinguts per la seva parella, l'exalcalde marbellí Julián Muñoz, "en la seva corrompuda i delictiva activitat" al capdavant de l'ajuntament, "amb les gravíssimes conseqüències econòmiques que això va suposar per a ell". 

 

Temes:

Oviedo Astúries