Avanç del nou 'tràiler' del 'single' 'booty'

JLo fa pujar la temperatura

La cantant reivindica el seu cul en un clip amb la rapera Iggy Azalea

Jennifer Lopez presenta l’avançament del seu vídeo ’Booty’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Vegeu l'avanç del videoclip de 'Booty' amb el mòbil o a e-periodico.cat

Sembla que en els últims temps les dives han emprès una carrera per veure quina d'elles explota el seu costat més sexi. Si dijous Kim Kardashian penjava al seu compte d'Instagram una sensual foto seva despullada tapant-se el cul estratègicament amb unes sabates de taló d'agulla, en una sessió per a la revista GQ, que aquesta setmana li dedicava la portada, ara li toca el torn a Jennifer Lopez, també més que orgullosa de les seves natges. L'artista d'origen porto-riqueny va avançar ahir el videoclip que estrenarà dimarts que ve, amb una nova versió de la seva cançó Booty (Cul), amb motiu d'una gala benèfica al Music Hall de Nova York.

Notícies relacionades

El tema compta amb la col·laboració del seu amic, l'omnipresent Pitbull, i forma part del vuitè disc d'estudi de la cantant, A.K.A., que va sortir a la venda al juny. Al vídeo, JLo fa pujar la temperatura i el to sexual juntament amb l'artista australiana de hip-hop Iggy Azalea, reivindicant les seves voluptuoses natges amb un ball que porta a la imatge el missatge de la cançó, en què els cors no paren de repetir «big booty» (cul gros). El vídeo l'ha dirigit Hype Williams, que ha treballat amb artistes com Beyoncé o Kardashian, famoses per projectar al món el costat eròtic de les seves poderoses natges.

Lopez se suma així a altres estrelles que potencien la seva sensualitat, com Miley Cirus, Shakira o Rihanna. La primera va deixar enrere l'univers infantil de Hannah Montana i va d'escàndol en escàndol, caldejant l'ambient amb provocatius balls en els seus concerts. Shakira i Rihanna van protagonitzar juntes un videoclip suggerent del tema de la colombiana Can't remember to forget you, en què movien per separat les seves natges al ritme de la música i després apareixien encaramel·lades en un llit. Jennifer Lopez Iggy Azalea es compenetren en el ritme remenant les natges de manera sexi, com rapeja Pitbull en el tema: «cul, cul per tots costats».