Miranda Kerr posa suggerent per a una marca de texans

Jon Kortajarena acompanya la 'top' en la campanya 7 For All Mankind

Miranda Kerr posa en el nou vídeo de la marca 7 For All Mankind. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Lluny de la polèmica de la seva exparella Orlando Bloom i el cantant Justin Bieber, la 'top model' Miranda Kerr posa fantàstica, una vegada més, per a la marca de texans i la seva campanya de tardor, 7 For All Mankind, en què la model australiana apareix vestida únicament amb texans i fent 'topless' i també amb llenceria de puntes. 

Notícies relacionades

El model espanyol Jon Kortajarena és l'altre protagonista de la campanya, que es recolza en el 'hastag', #7Obsessions, centrat en l'obsessió de Miranda pels 'jeans'. El model basc ja donava pistes del que seria l'anunci en el seu compte d'Instagram al mes de maig, però no ha estat fins ara que han vist la llum les primeres imatges. Aquesta és la segona de les campanyes que s'han presentat aquest estiu en què Jon és el protagonista. Imparable, és també imatge juntament amb Penélope Cruz del seu nou 'fashion film' per a la firma de llenceria Agent Provocateur. 

Les fotografies són obra de l'argentí Sebastián Faena, que repeteix per a la marca 7 For All Mankind, per a la qual va treballar la temporada passada amb el model Kortajarena i Anja Rubik com a protagonistes. També és autor de nombroses campanyes per a revistes com Harper's Bazaar, VMan, i marques com Sisley, entre altres. Les fotografies de Faena acompanyaran a partir de la tardor vinent un 'fashion film' on es podrà veure el vídeo complet amb els dos models.