Penélope Cruz i Kortajarena, junts en un nou 'fashion film'

L'actriu dirigeix el seu segon curt per a la firma de llenceria Agent Provocateur, que veurà la llum l'1 d'agost

Penélope Cruz presenta el seu nou ’fashion film’ per a Agent Provocateur. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

L'any passat Penélope Cruz va arriscar amb el seu primer 'fashion film', censurat per Youtube per l'alt contingut eròtic, en què comptava amb la col·laboració de la seva germana Mónica Cruz, Irina Shayk, Natasha Yavorenko i Goya Toledo, que intentaven enamorar i seduir l'actor de 'Sin tetas no hay paraíso', Miguel Ángel Silvestre.

Penélope a més de dissenyar amb la seva germana els conjunts de llenceria d'Agent Provocateur també dirigeix i escriu els guions. Sembla que li ha agafat el gust, i l'actriu repeteix com a directora d'un 'fashion film' per a la firma de llenceria Agent ProvocateurAgent Provocateur per segona vegada. Així com en l'anterior 'fashion film' no sortia en escena, aquesta vegada sí que ho fa. 

Amb Jon Kortajarena

Notícies relacionades

Per a l'ocasió ha triat com a home protagonista Jon Kortajarena, que es veu obligat a arrossegar-se pel desert per arribar a un oasi de noies en roba interior. En els primers segons del tràiler es pot veure Penélope Cruz conduint un Cadillac vermell.

El vídeo per a Agent Provocateur només és un avanç del que es podrà veure el dia 1 d'agost, quan es llançarà al complet.