una llegenda amb vuit néts i quatre fills

Ron Wood, «preparat» per tornar a ser pare

L''stone', de 67 anys, accedeix a donar un fill a la seva dona, de 36

Ron Wood, «preparat» per tornar  a ser pare_MEDIA_1

Ron Wood, «preparat» per tornar a ser pare_MEDIA_1 / GTRES

2
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO
BARCELONA

Qualsevol dia veurem  Ronnie Wood passejant un cotxet per l'Eixample dret de Barcelona, on es va comprar un pisàs en una finca règia l'any passat. I no perquè sigui avi, que per edat (67 anys) ja li toca, sinó perquè la seva nòvia, Sally Humphreys, de 36, ha admès que estan buscant un fill. Es van casar el des­embre del 2012, així que sembla un pas lògic en la seva relació.

La productora teatral, més jove que Jesse, el primogènit de l'stone, que ja té quatre fills, va explicar en una entrevista al Daily Telegraph que vol tenir descendència. «Com que el temps avança inexorablement, m'agradaria tenir fills. Òbviament hem parlat molt sobre això. I li podem preguntar [a Wood], i la seva resposta seria: 'Home, estaria bé'. Està preparat per fer-ho. Jo crec que seria meravellós, però no sé si passarà. Jo espero que sí», explica la jove, il·lusionada.

CANVI D'OPINIÓ / Pel que comenta Humphreys, Wood ha canviat d'opinió sobre aquesta qüestió, ja que la tardor passada va admetre en una entrevista que seria «dur» conver-

tir-se en pare a la seva edat. També li resulta dur, encara que no tant perquè ho explica amb un somriure als llavis, el que li passa bastant sovint quan van junts pel carrer: el con-

fonen amb el pare d'ella. Una cosa normal perquè entre ells hi ha una diferència de 31 anys.

La senyora Woods (cognom que abans van lluir les llavors models Krissy Findlay entre 1971 i 1978 i Jo Karslake entre 1985 i el 2009) va ser ben acollida des del primer moment per la família del músic, especialment entre els seus fills, malgrat que només havien passat sis mesos entre que es van conèixer i es van casar. De fet, consideren que Humphreys «és exactament el que ell necessita» perquè «no és una de les dones superficials» amb les quals el seu pare solia sortir.

Notícies relacionades

«TIA SALLY» / La prova del bon rotllo que hi ha entre la dona de Wood i els seus descendents és que els néts del músic li diuen «tia Sally» en lloc d'«àvia Sally». I ella està encantada amb l'afecte que li professen. «Tot a la vida té a veure amb la família -explica al Telegraph-. Crec que les altres coses no tenen gaire sentit si no tens això. Crec que la soledat és terrible. És realment encantador estar bastant acompanyat».

BODA AMB STEWART I MCCARTNEY / Wood i Humphreys van contraure matrimoni en una cerimònia íntima a la suite del vuitè pis de l'hotel Dorchester de Londres el 21 de desembre del 2012. Van ser testimonis del «sí, vull» 45 persones, entre les quals hi havia tres dels quatre fills del músic i dos dels seus grans amics: Rod Stewart, que va ser padrí del casament, i Paul McCartney.