EL RODATGE COMENÇA AL GENER

Meryl Streep encarnarà Maria Callas en un telefilm per a la HBO

El llargmetratge és una adaptació de l'obra de teatre 'Master Class', de Terrence McNally

Meryl Streep.

Meryl Streep. / FREDERIC J. BROWN (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Meryl Streep encarnarà una altra llegenda, la soprano Maria Callas, en un telefilm per a la cadena de televisió per cable HBO que serà dirigit per Mike Nichols, segons informa el diari 'The New York Post'.

La pel·lícula serà una adaptació de l'obra de teatre 'Master Class', de Terrence McNally, que tracta l'època en què Callas ensenyava a la famosa acadèmia artística novaiorquesa Juilliard, entre el 1971 i el 1972

Després de donar vida a la gran pantalla a Margaret Thatcher, Anna Wintour o la cuinera Julia Child, Streep (amb 17 candidatures i tres victòries en els premis Oscar) afronta ara el repte de ficar-se en la pell d'una altra llegenda artística.

Clàssic de Broadway

A 'Master Class', que es va estrenar a Broadway el 1995, el personatge de Maria Callas repassa la seva carrera operística i la seva vida personal, especialment quan el magnat grec Aristotelis Onassis, llavors l'home més ric del món, la va deixar per Jacqueline Kennedy.

Notícies relacionades

Nichols i Streep han treballat junts en projectes de cine com 'Silkwood', 'Heartburn' o 'Postcards from the Edge' i televisius 'Angels in America', recorda el 'Post'.

Afegeix que el rodatge del telefilm començarà al gener, quan Streep, que complirà 65 anys aquest mes, finalitzi un altre projecte, 'Ricky and the Flash', pel·lícula dirigida per Jonathan Demme i amb guió de Diablo Cody, sobre una estrella del rock en decadència que intenta reconnectar amb els seus fills.

Temes:

Meryl Streep HBO