VENTA DE ENTRADAS EN EL PERIÓDICO

Serrat, Évole i Latre seran presents en la gala solidària del pare Manel

La 18a edició de 'Guanya't el cel..." se celebra el 2 de juny al BTM

D’esquerra a dreta: Jonathan Jiménez, Carles Flavià, Pep Molins, el pare Manel, Manel Fuentes i Mudit Grau.

D’esquerra a dreta: Jonathan Jiménez, Carles Flavià, Pep Molins, el pare Manel, Manel Fuentes i Mudit Grau. / VICENS FORNER PUIG

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / Barcelona

 Compra aquí tus entradas para Guanyat el cel amb el Pare Manel 

Amb la solidaritat de Manel Pousa, més conegut com a pare Manel, com a bandera i amb l'experiència dels mestres de cerimònies Manel Fuentes i Carles Flavià com a reclam, es va presentar ahir la 18a edició de 'Guanya’t el cel amb el pare Manel', la gala benèfica que cada any aconsegueix reunir autèntics números u del món de l'espectacle per recolzar la fundació que presideix l'esmentat capellà.

La coreògrafa Mudit Grau, de CIA Mudit, i el cantant Jonathan Giménez, Ximenis, famós pel seu combo rumber, també van anar a la trobada celebrada a la sala Luz de Gas per donar a conèixer el programa d'aquest any, que comptarà amb monòlegs, música i, sobretot, grans dosis d'humor. Joan Manuel Serrat, Jordi Évole, Carlos Latre, Estopa, Antonio Díaz --el mago Pop-- i Ximenis, entre altres, són alguns dels convidats que el 2 de juny vinent, a partir de les nou del vespre, pujaran a l'escenari del Barcelona Teatre Musical (BTM).

Notícies relacionades

Un programa de luxe, com la serigrafia que ha creat l'artista Luis Álvarez Torezano per promocionar el xou i que protagonitza el mateix pare Manel. «Jo prefereixo ser a darrere, on ningú em veu», va assegurar el religiós al veure la seva cara dibuixada sobre un fons de núvols. Una modèstia que es va tornar en agraïment al recordar que «Carles Flavià i Pepe Rubianes es van involucrar per posar en marxa el primer festival, ara fa 17 anys», i que el projecte no ha deixat de créixer en tot aquest temps fins a arribar al BTM, un escenari tan gran com l'èxit de la festa amb fins benèfics.

Com cada any, l'èxit de la cita està assegurat. Les entrades, que es posen avui a la venda a la seu de la Fundació Pare Manel i a través de la web de venda d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, tenen uns preus de 30, 40 i 50 euros, en funció de la ubicació. L'Ajuntament de Barcelona ha cedit el BTM, mentre que l'empresa cervesera Damm cobrirà altruistament les despeses de producció de l'espectacle. La recaptació econòmica anirà directament per sufragar projectes per a nens i joves amb risc d'exclusió.