Keith Richards publica un llibre infantil amb dibuixos de la seva filla

A 'Gus & Me' el guitarrista dels Rolling Stones explica com el seu avi li va regalar la seva primera guitarra i el va introduir en la música

Keith Richards, en una imatge recent.

Keith Richards, en una imatge recent. / PAUL HACKETT / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

El guitarrista dels Rolling Stones Keith Richards publicarà el 9 de setembre un llibre per a nens amb il·lustracions de la seva filla Theodora Richards, segons ha assenyalat la seva editorial.

Titulat 'Gus & Me: The story of my granddad and my first guitar' ('Gus i jo: La història del meu avi i la meva primera guitarra'), narra la història de com l'avi de Richards el va introduir en la música per primera vegada i li va donar la seva primera guitarra.

Avi per cinquena vegada

"Acabo de ser avi per cinquena vegada, així que sé de què estic parlant. El vincle especial entre nens i avis és únic i hauria de ser apreciat. Aquesta és una història sobre un d'aquests moments màgics", ha indicat l'artista.

Notícies relacionades

'Gus & Me', que va ser escrit amb Barnaby Harris i Bill Shapiro, inclourà un 'collage' a ploma fet per Theodora, a qui van posar aquest nom en honor al seu avi. També va acompanyat de fotografies de la col·lecció familiar de Richards.

Segons Megan Tingley, vicepresidenta executiva i editora de Little, Brown Books for Young Readers, aquest relat "convida els lectors a estar a l'habitació en l'electritzant moment en què Keith té una guitarra a les mans per primera vegada".