Els treballadors colen a RTVV la presidenta de les víctimes del metro

"La nostra veu ha sigut una de les tantes que han fet callar", ha denunciat Beatriz Garrote entre aplaudiments al plató

Beatriz Garrote, la presidenta de les víctimes del metro de València, aquest matí al plató de Canal 9.

Beatriz Garrote, la presidenta de les víctimes del metro de València, aquest matí al plató de Canal 9. / @FANIGRANDE (TWITTER)

1
Es llegeix en minuts

La televisió autonòmica valenciana, dins del programa especial que ha emès ininterrompudament des de la mitjanit fins divendres al migdia, hora de la fosa en negre, ha entrevistat aquest matí la presidenta de l'Associació de Víctimes de l'Accident de Metro del 3 de juliol, Beatriz Garrote, a qui han aconseguit introduir a l'edifici.

Inicialment, Garrote havia entrat en directe des de l'exterior de l'edifici, a l'altre costat de la tanca perimetral, si bé la seguretat privada ha obert la porta i ella ha accedit corrent a l'estudi 3, acompanyada per diversos periodistes per una porta lateral de la seu, per ser entrevistada en directe.

L'entrevista de Garrote de seguida s'ha convertit en 'trending topic' a Twitter.

Disculpes per la cobertura quan hi va haver l'accident

L'entrevistador, després des diversos minuts d'aplaudiments que li han dedicat els tertulians --representants polítics de l'oposició a les Corts i sindicals de RTVV-- li ha donat pas demanant disculpes per la cobertura que va fer la ràdio i la televisió pública de l'accident de metro, en què van morir 43 persones i 47 més van resultar ferides.

Notícies relacionades

Garrote, emocionada, ha denunciat: "La nostra veu ha estat una de les tantes que han fet callar, com tantes altres, la dels veïns del Cabanyal, els col·lectius de dependents o l'Associació d'Afectats per la Hipoteca, però ens va semblar dramàtic que un accident amb 43 morts no fes rebentar la bombolla de les mentides que ens explicaven".

"Poques hores després de l'accident, quan enterràvem els familiars o estàvem amb ells als hospitals, ja es repetia constantment que l'accident va ser imprevisible i inevitable", ha assegurat.