Sting i la seva dona censuren el tracte "poc amable" de la premsa britànica

El matrimoni es planteja deixar Anglaterra per anar-se'n a viure als Estats Units

Una imatge d’arxiu de Sting i la seva dona Trudie Styler.

Una imatge d’arxiu de Sting i la seva dona Trudie Styler. / AP / ANDY PARADISE

1
Es llegeix en minuts

Sting i la seva dona es plantegen anar-se'n d'Anglaterra i traslladar-se als  Estats Units pel tracte "poc amable" que han rebut de la premsa britànica, segons afirma Trudie Styler en declaracions recollides per la premsa britànica. L'actriu, productora i dona del llegendari líder de The Police va revelar que han de pensar a partir d'ara quina serà la seva "relació amb el Regne unit" a llarg termini i si es traslladaran "de forma definitiva" a Amèrica.

Styler va admetre que "a les dones de les estrelles de rock no se'ls ha donat mai una vida fàcil" i es va comparar amb Linda McCartney, la malaguanyada dona de Paul McCartney, amb qui els mitjans "no van ser agradables fins que va morir", va afegir.

Notícies relacionades

Segons va explicar la dona del músic en una entrevista amb 'The Times', el que més mal els va fer va ser el tracte de la premsa britànica a la parella quan una de les seves cuineres els va demandar per acomiadament "injust" després de perdre la seva feina quan estava embarassada.

El matrimoni i els seus quatre fills viuen actualment a Nova York, on l'actriu va assegurar sentir-se "molt més relaxada" i encantada amb l'"optimisme dels Estats Units". Styler, que complirà 60 anys i l'intèrpret, de 62, es van casar fa més de vint anys i en el seu matrimoni "hi ha química, és innegable, i encara n'hi ha", va assegurar la productora, que també va explicar que són "com uns adolescents de 15 anys".

Temes:

Sting Música