Scarlett Johansson i Sigourney Weaver posen sensacionals a l'alfombra vermella dels Tony

Les actrius, que no havien estat nominades, van ser l'atracció de la gala

Scarlett Johansson posa com una diva a l’alfombra vermella dels premis Tony a Nova York.

Scarlett Johansson posa com una diva a l’alfombra vermella dels premis Tony a Nova York.

2
Es llegeix en minuts

El mestre de cerimònies dels Tony d'aquest any, Neil Patrick Harris, que assumeix aquesta tasca per quarta vegada, havia estat dels primers a arribar, amb vestit gris i corbata granat, i presumint de complicitat amb el seu nòvio, David Burtka.

Curiosament, al llarg de la vetllada, alguns dels no nominats van ser els protagonistes en la desfilada de l'alfombra vermella que va aturar el trànsit del Midtown de la Gran Poma. Aquest és el cas de Scarlett Johansson i Sigourney Weaver. La musa de Woody Allen va arribar al final, quan ja no hi havia embús d'estrelles, va posar amb la melena solta i amb els llavis vermell carmí, amb un vestit jaqueta, tipus esmòquing però amb el coll de pedreria. Així, la diva, que no havia aconseguit candidatura al Tony per caminar sobre "la teulada de zinc calenta" es va emportar el guardó de la més admirada i sensacional sobre l'alfombra vermella. Poc abans, Sigourney Weaver, que tampoc havia estat finalista malgrat estar en una de les obres més reconegudes, 'Vanya and Sonia and Marsha and Spike', va aparèixer elegant i estilitzada amb un vestit blau de tall grec.

I al més pur estil d'aquella gala dels Oscars on va guanyar per 'Jerry Maguire', Cuba Gooding Jr., tampoc entre els agraciats per un dels 'revivals' de l'any, 'Regreso a Bountiful', va fer embogir el públic present a la sisena avinguda de Manhattan al pujar a la furgoneta que el va deixar al Radio City Music Hall i dedicar-li un ball amb un singular vestit negre amb corbata blanca.

Per la seva part, Tom Hanks, que opta al Tony al millor actor per 'Lucky Guy', va vestir esmòquing convencional amb corbatí negre, si bé va cridar l'atenció amb el seu espès bigoti i va presumir de matrimoni estable amb una Rita Wilson vestida de blau amb un vestit amb un classicisme que es trencava amb una cremallera de brillants que l'atravessava des de la màniga fins a la cama.

Tom Sturridge, nominat per 'Orphans' en la mateixa categoria, va apostar per l'estil 'grunge', mentre que Patina Miller, finalista a la millor actriu de musical per 'Pippin', va lluir un espectacular model de Zac Posen amb tall de sirena i un sensual cotilla.

Notícies relacionades

Finalment, Cindy Lauper, que podria fer d'aquesta la seva gran nit gràcies a les 13 nominacions de les quals disfruta el musical que ella ha compost, 'Kinky Boots', va recuperar la seva colorista estètica dels anys 80 amb una cridanera cresta vermella.

Entre els que van acudir a la gran festa de Broadway, també s'hi van colar el boxejador Mike Tyson, que després, fins i tot, va ballar en el número inicial de la gala, Anna Kendrick, Zachary Quinto, llegendes com Bernardette Peters, Alan Cummings o Debra Messing.