La dissenyadora Rosa Clará obre la seva primera botiga als Estats Units

Miami ha estat el lloc escollit per la firma per obrir el nou i esperat local

L’estrena dins del mercat nord-americà ha anat acompanyat per una desfilada que va clausurar la Miami Fashion Week i on Clará va rebre el premi a la Millor Dissenyadora de Núvies de l’Any, atorgat per aquest certamen de moda. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EUGENIA BATLLE / Barcelona

La dissenyadora de vestits de núvia, Rosa Clará, ha obert la seva primera botiga a Florida. Es va estrenar desfilant als Estats Units durant la  passada Miami Fashion Week i va ser tot un èxit. L'organització del certamen va decidir clausurar la setmana amb els romàntics vestits de la dissenyadora espanyola i atorgar-li el premi a la millor dissenyadora de vestits de núvia de l'any dins d'aquest famós esdeveniment de la moda.

Notícies relacionades

L'establiment està situat en un dels millors barris de Florida, Coral Gables. Durant la inauguració de divendres passat s'hi van deixar veure cares conegudes com Ana Obregón o Carla Goyanes. Com ha explicat Rosa Clará, ja fa quatre anys que són presents als Estats Units, però no tenien local propi. És a partir de cases de grans i prestigioses marques on Clará ha pogut introduir-se al continent americà. Amb aquesta nova nova botiga, la marca de vestits de núvia pretén ampliar la confiança en totes les dones que vulguin vestir de Rosa Clará.

Actualment la dissenyadora està present en moltes ciutats del món com Mèxic, Bèlgica, Qatar, Aràbia Saudita i no té previst deixar de fer-ho. Les seves pròximes oberturas tindran lloc a Bogotà, Colòmbia i Tegucigalpa, Hondures.