Famosos, futbolistes i polítics feliciten el dia del pare a la xarxa

Bustamante mostra els regals de la seva filla, Toni Cantó fa campanya per la custòdia compartida i Carles Puyol deixa un enigma en forma de foto

Felicitacions pel dia del pare, de Bustamente, Puyol (centre, a dalt), Marcelo i Anka.

Felicitacions pel dia del pare, de Bustamente, Puyol (centre, a dalt), Marcelo i Anka.

2
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / Barcelona

Famosos addictes a les xarxes, polítics a l'última i futbolistes 2.0 s'han apuntat aquest dimarts a la felicitació via Twitter/Facebook/Instagram amb motiu del dia del pare i de sant Josep.

Si el publicista Risto Mejide no fa distincions entre papà amb accent o sense, la presentadora Elsa Anka prefereix enyorar el seu passat i ha penjat una foto en blanc i negre amb el seu progenitor. El cantant Sergio Dalma i l'actor Berto Romero són altres dels habituals a la xarxes que també han recordat de l'efemèride.

David Bustamante ha acordat el seu pare i també ha penjat unes fotos d'Instagram amb els regalets dedicats que li ha fet la petita Daniella, la seva "princesa". Una altra 'triunfita' de la mateixa fornada 'OT' que el marit de Paula Echevarría, Chenoa, també ha dedicat un tuit a "tots els pares", igual que la model Malena Costa, ex de Carles Puyol.

L'enigma del dia

Naturalment el capità blaugrana també ha participat de la festivitat i ha penjat una enigmàtica foto d'unes estàtues de micos per acompanyar la seva felicitació. El madridista Marcelo, per la seva part, també ha col·locat una foto seva amb el seu fill a Facebook.

Notícies relacionades

Entre la classe política també s'ha felicitat les Josepes i els Joseps i tots els que tenen fills. La més matinera ha estat la socialista Carme Chacón. El diputat d'UPN Toni Cantó ha escrit la felicitació més reivindicativa i, amb l'etiqueta #CustodiaCompartida, ha tingut un record per als "pares separats que només poden exercir com tals quatre dies al mes". El líder de Ciutadans, Albert Rivera, per la seva part, ha escrit: "El millor de la vida, sens dubte, és estimar els teus fills i que t'estimin".

Aquí van algunes de les felicitacions de líders i famosos:

Temes:

Dia del Pare