La càmera oculta en un ascensor capta les reaccions de la gent davant un suposat crim

La pel·lícula 'Dead man down' usa una càmera oculta per promocionar-se

Una càmera oculta en un ascensor, on el ganxo és un assassinat, capta la reacció de la gent. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EUGENIA BATLLE/ Barcelona

Dos homes simulen un assassinat en un ascensor per poder captar mitjançant una càmera oculta les reaccions d'algunes persones. Es col·loquen els dos actors per simular l'assassinat i una càmera col·locada en una de les cantonades de l'ascensor els permet observar les reaccions de la gent que hi apareixen per casualitat. Quan s'obren les portes veuen estirats a terra dos homes, un d'ells simula estar sent estrangulat per l'altre, amb un cable.

Alguna de les víctimes de la càmera oculta se sorprèn al veure què passa, criden, s'espanten o bé observen l'escena amb passivitat i fugen lentament. Un home amb vestit o dos transportistes de mobles desvien la mirada i marxen de l'escenari del possible crim, sense socórrer la víctima. Un home apareix pel replà, davant la porta de l'ascensor, pregunta ¿què està passant?, i al veure que cap dels dos homes li respon decideix marxar.

Altres més valents i atrevits s'encaren amb el possible assassí. Dues noies joves no dubten a donar cops a l'agressor amb paper de diari o amb flors com la dona del vídeo. Altres opten per recórrer al telèfon mòbil, per trucar a la policia, mentre intenten separar-los amb el peu com la dona gran que hi apareix.

Decideix gravar el que ha passat

Els més impulsius agafen el noi que està sent estrangulat d'un braç i l'arrosseguen fins a l'exterior de l'ascensor o mitjançant un extintor intenten fer fora el fictici assassí.

Notícies relacionades

Potser el moment més peculiar de la gravació és quan un noi amb ulleres mira detingudament què està passant, treu el seu telèfon mòbil i es posa a gravar el simulat assassinat que està tenint lloc davant dels seus ulls.

Així és com s'ha decidit promocionar la pel·lícula 'Dead man down'.