LLIBRE DE RECEPTES NADALENQUES D''EL PERIÓDICO'
Mey Hofmann ajuda a preparar bacallà amb cigrons i espinacs
Mey Hofmann, reina del dolç i el salat al seu restaurant homònim, pel qual ha guanyat una estrella Michelin, forma part del repòquer de cuiners de categoria que participen al llibreLa nostra cuina de festa, d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Cada xef hi proposa 10 receptes fàcils de fer a casa que, a més a més, són ideals per a les dates nadalenques.
Hofmannproposa un bacallà amb cigrons i espinacs, «un plat que feia molt la meva mare per a la família», recorda. «Me'n recordo molt d'aquesta recepta, que porta a més els espinacs a la catalana. És molt fàcil de fer, només s'ha de seguir la recepta. No exigeix gaires coneixements de cuina».
Notícies relacionades«Per mi, els plats de Nadal han de ser tradicionals, i al restaurant oferim els típics, tot i que fets a la nostra manera: canelons,escudella
El llibre estarà a la venda als quioscos a partir de demà per només 4,95 euros; com a regal, els compradors rebran un litre de caldo de pollastre Aneto 100% natural. Els altres quatre col·legues que col·laboren en el volum i que també han estat distingits per la guia Michelin són:Paco Pérez(Enoteca, a l'Hotel Arts de Barcelona, i Miramar, a Llançà),Víctor Quintillà(acaba de guanyar una estrella pel seu treball a Lluerna, a Santa Coloma de Gramenet),Carles Abellan (Comerç 24, a Barcelona) iCarles Gaig (Gaig, a l'Hotel Cram de Barcelona).
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Museu La vida de Prat de la Riba vista a la seva casa natal
- Amagatalls d’artistes El punt més perfecte de la Torre d’Oristà, segons la gran promesa del folk Ferran Orriols
- Ruta Retorn a la infantesa
- Cata Mayor La gran cuina viatja en carro (de plata)
- Experiències en altura Els millors terrats de BCN per a les tardes d’estiu