'GANGNAM STYLE'

París es rendeix al 'Gangnam Style'

El raper sud-coreà Psy posa 20.000 persones a ballar el seu 'hit' als peus de la torre Eiffel

El raper sud-coreà Psy l’arma a París. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Més de20.000 amants del celebèrrim ball 'Gangnam Style', obra del cantant i raper sud-coreàPsy, van protagonitzar aquest dilluns amb ell, als peus de la torre Eiffel, a la veïna esplanada del Trocadero, un multitudinari 'flashmob' --convocatòria a través d'internet per ballar en un lloc públic.

Vestit amb un conjunt blanc i negre a joc amb les sabates, el cantant va animar i va ballar amb la multitud la seva famosa dansa.

Aquesta convocatòria efímera havia estat llançada en col·laboració amb l'emissora NRJ i un dels seus coneguts animadors, Cauet.

20.000 ballarins

Al seu compte Twitter, on també va penjar un vídeo del breu moment coreogràfic viscut amb Psy, NRJ va calcular que van participar en aquesta efímera festa de carrer més de 20.000 persones.

Segons mostrava i comentava per Youtube un dels seus assistents, "gairebé no hi havia lloc per ballar" el tema planetari amb el seu "simpàtic" creador i l'ambient era "increïble".

Notícies relacionades

Pel mateix canal es podia veure el cantant dret a prop de lesescalinates del Trocadero que condueixen cap a la torre Eiffel, assajant breument amb el seu públic els principals moviments de la dansa, abans de repetir-los ja sobre una superfície horitzontal acompanyat de diversos ballarins.

El vídeo de l'encomanadissa 'Gangnam Style', que va obtenir el rècord Guinness com a vídeo més popular de Youtube, havia estat vist fins a aquest dilluns per més de652 milions de persones.