en el programa 'Fashion Police'

Kylie Minogue se'n riu per televisió del mugró de Madonna

La princesa del pop creu que l'exhibició de la reina va deixar la gent més perplexa que excitada

Estimats grecs, SIXT tornarà a acceptar dracmes.

Estimats grecs, SIXT tornarà a acceptar dracmes.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Encara que la princesa del pop mai ha escatimat elogis per a la reina de l'ídem, sembla que ara ni tan sols ella,Kylie Minogue ha pogut evitar criticarMadonna i la seva famosaúltima exhibició -mugró a l'airedurant un concert a Turquia.

La cantant australiana va ser convidada recentment a participar en el programa 'Fashion Police', que presenta la famosa còmica de 79 anys Joan Rivers, on el tema estrella era Madonna i les seves últimes extravagàncies.

Entre rialles, i davant d'altres comentaristes no gaire magnànims amb la cantant de 'Like a virgin', Kylie va parlar de l'assumpte del pit: "Segurament hi ha més gent perplexa que excitada per això".

'Look' d'animadora

Notícies relacionades

El 'look' d'animadora que llueix Madonna en el seu actual 'MDNA Tour' també va ser analitzat en la tertúlia i la presentadora va arribar a dir: "Sembla que hagi repetit cinquè de primària 48 vegades".

El 'moment mugró' de Madonna va tenir lloc el dia 7 de juny al Turk Telekom d'Istanbul (Turquia). La reina del pop, de 53 anys, entregada a la interpretació de 'Human nature' va obrir una part del seu sostenidor per mostrar breument un pit.