'Making of' per a la revista 'Glamour'

Kylie Minogue posa despullada al seu Twitter

Amb només un boà negre i mitges de malla, la diva del pop, de 44 anys, llueix tipus a la xarxa social

Kylie Minogue, a la foto de la sessió de ’Glamour’ que ha penjat al seu Twitter.

Kylie Minogue, a la foto de la sessió de ’Glamour’ que ha penjat al seu Twitter. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Als seus 44 anys, la cantant segueix estantmés que estupenda... i qui ho dubti, que entri alTwitter de l'artista i observi amb deteniment una de les últimes fotografies que ha penjat la diva pop. En aquest cas, sí que deixa molt lloc per a la imaginació.

L'espectacular fotografia correspon a una sessió que la cantant ha protagonitzat per a la revistaGlamour, encara que Kylie ha volgut compartir amb els seus seguidors el moment.

Amb només unboà negre i estirada sobre una alfombra de pell, la mala il·luminació impedeix veure completament la cara de la cantant, encara que sí que deixa entreveure el cos magnífic que té Kylie Minogue als seus 44 anys.

Mitges de malla

Notícies relacionades

En una altra de les fotografies que ha penjat, la cantant deixa caure la faldilla del seu vestit mentre el fotògraf dispara. Una imatge una mica més pudorosa que l'anterior, en què només porta unes mitges de malla.

Com a únic comentari a la fotografia, la cantant ha escrit: "Darrere les escenes de la sessió per a la revistaGlamour. Cortesia deSimon Emmet".