SORPRESA A LA BBC

El príncep Carles presenta el pronòstic del temps a Escòcia

L'hereu britànic fa broma amb els presentadors de l'espai en una intervenció per sorpresa davant de les càmeres

El príncep Carles presenta el temps d’Escòcia a la BBC. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Elpríncep Carles de Gal·lesi la seva dona,Camil·la,han aprofitat la seva visita a la seu de laBBC a Escòcia(que ha complert 60 anys) per mostrar insospitades habilitats com apresentadors de la informació meteorològica davant de les càmeres.

L'hereu de la Coronabritànica ha llegit, amb remarcable desimboltura, unbutlletí especial amb aquestes paraules: "Aquesta tarda el temps serà un xic fred, humit i amb una mica de vent que travessarà l'àrea d'Escòcia per la influència de les baixes pressions".

En un determinat moment,Carlesha fet referència al temps previst a lazona de Balmoral(on té la residència escocesa la família reial britànica). "Hi haurà neu a les zones altes de leshighlandsi la regió d'Aberdeen. Es podrien produiralgunes nevades sobre Balmoral. ¿Qui diantre ha escrit aquest guió?", ha exclamatfent bromaamb els presentadors de la cadena en directe, mentre de fonsse sentien les rialles dels que eren presents al plató.

Notícies relacionades

"Un dia fred a tot arreu amb temperatures de només 8 graus i un vent fresc del nord-est. Gràcies a Déu no és festiu", ha assenyalat l'hereu.

La seva dona, Camil·la, no ha volgut quedar-se enrere i també ha participat d'aquesta actuació reial, que està acaparant milions de visites a internet.