ESTRELLES de LES MARQUES

Els millors homes anunci són esportistes

Els consumidors prefereixen Nadal i Gasol per protagonitzar espots

Vicente del Bosque.

Vicente del Bosque.

1
Es llegeix en minuts
CARMEN MUÑOZ
BARCELONA

Rafael Nadal iPau Gasolsón els espanyols més coneguts i més ben valorats pels espanyols, segons una enquesta realitzada per Personality Media, una consultora que assessora anunciants i agències de publicitat a l'hora de triar el famós més adequat per a un espot. L'empresa autora del rànquing ha elaborat una llista de 10 famosos amb l'opinió de 30.000 consumidors. Entre els escollits no hi figura cap dona, set d'ells són esportistes, dos actors i un periodista.

La classificació l'encapçalaRafael Nadal, el millor tennista espanyol de tots els temps i número dos del món. El segueixPau Gasol, el jugador espanyol més ben pagat de la NBA (17 milions d'euros). Tots dos tenen un indubtable talent i un gran carisma. En tercera posició se situa l'actorPaco León. que triomfa en la sèrie de Tele 5 Aida.

Notícies relacionades

L'efecte del triomf de la selecció espanyola al Mundial de futbol de Sud-àfrica col·loca tres dels artífexs de la victòria entre els llocs destacats:Andrés Iniesta (4a posició) iIker Casillas (5a). El seleccionador espanyolVicente del Bosqueocupa el 10è lloc per darrere de l'entrenador del Barça,Pep Guardiola(9è).

En el vuitè lloc apareix el periodistaMatías Prats,un habitual a la llista que, malgra tot, l'havia abandonat en l'última consulta, però que en aquesta ocasió torna a ser votat. En la sisena i setena posició figuren Miguel InduráiniAntonio Banderas.A un altre triomfador,Fernando Alonso, ni se l'esmenta.