OBRA DOLÇA
Jordi Roca recull les seves millors postres en un llibre
Jordi Roca recull les seves millors postres en un llibre_MEDIA_1 /
Els fans de les postres tecnoemocinals salivaran al saber queJordi Roca (foto), potser el millor representant de la rebosteria d'avantguarda gràcies a la seva feina al Celler de Can Roca, ha llançat un llibre amb més de 80 de les seves receptes:Los postres de Jordi Roca(editorial Océano). Era obligat, sent una de les tres potes del segon millor restaurant del món (les altres dues, el menjar i la beguda, són cosa dels seus germans,JoaniJosep, respectivament). L'inventor del gol deMessicomestible demostra que és possible fer autèntiques virgueries a casa, encara que algunes receptes estan reservades a superprofessionals de l'alta cuina perquè el cuiner volia fer una compilació panoràmica. Moltes de les propostes que recull aquest volum, repartides en les quatre estacions de l'any, es poden fer sense necessitar estris estranys ni coneixements
d'alquimista.
- EDUCACIÓ A CATALUNYA "En surten pocs i van molt buscats"
- "Volem que durin més"
- Prova per obtenir el DNI espanyol ¿T’atreveixes a fer aquest test? 25 preguntes (algunes d’enrevessades) per aconseguir la nacionalitat espanyola
- RESOLUCIÓ Condemna a una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor
- La rebaixa de la jornada laboral es dilata i apunta a finals d’any
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Club Entendre-hi + Animals i plantes Set plantes i herbes medicinals: maneres de preparar-les i per a què serveixen
- Lluita contra el frau Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Perfil 10 coses que cal saber de Sílvia Caballol, l’‘amor’ de l’(ex)bisbe de Solsona
- Alcaraz baixa al fang per sobreviure al gegant Struff