AQUESTA TARDOR

Donatella Versace dissenyarà col·leccions de roba i casa per a H&M

La dissenyadora inclourà vestits per a home i dona, sabates i bijuteria

Donatella Versace, a la desfilada de la seva última col·lecció masculina.

Donatella Versace, a la desfilada de la seva última col·lecció masculina. / . (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

La dissenyadora deVersace, Donatella Versace, crearà unacol·leccióper a H&M que estarà disponible el 17 de novembre en 300 botigues de tot el món.

La col·leccióestarà plena de característiques de la marca, com ara pells, estampats, colors i exuberància en materials exclusius, però amb els preus d'una cadena de moda.

Donatella Versaceha actualitzat algunes peces clàssiques de Versace per a aquestes col·leccions. La de dona estarà caracteritzada per vestits que simbolitzen l'esperit de la pròxima temporada, amb elements com ara pell, seda i estampats de colors i accessoris que inclouen talons alts i bijuteria, assenyala la nota. Per a homes, la col·lecció estarà representada per talls marcats i molt nets, a més de cinturons i bijuteria.

I per primera vegada en una col·laboració amb un dissenyador enH&M, la col·lecció comptarà amb algunes peces per a la llar, com ara coixins i roba de llit.

Donatella Versaceha dissenyat també una col·lecció de preprimavera per aH&M que es vendrà exclusivamenton linea partir del 19 de gener del 2012 en els països amb aquesta modalitat de venda.

Altres firmes

Notícies relacionades

Versace,marca fundada el 1978 perGianni Versace, va revolucionar el món de la moda amb els seus atrevits vestits i la seva audaç iconografia, i d'aquesta manera va crear un estil provocador dels temes clàssics que van ser renovats amb un minuciós ull artístic. Després de l'assassinat de Gianni, el 1997, la seva germanaDonatellava agafar el relleu com a directora creativa i va aprofundir en la imatge de luxe ostentós.

H&M ha col·laborat també amb firmes com Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo i Lanvin.