TÉ 65 ANYS

Michael Douglas seguirà un tractament contra un tumor al coll

L'actor, que se sotmetrà a radioteràpia i quimioteràpia durant vuit setmanes, es mostra optimista

1
Es llegeix en minuts
EFE / Los Angeles

Els metges han descobert un tumor al coll de l'actor Michael Douglas, segons va revelar ahir el seu portaveu a la revistaPeople.L'intèrpret, de 65 anys, se sotmetrà a un procés de radioteràpia i quimioteràpia durant vuit setmanes. Els metges esperen que Douglas es recuperi completament, segons va apuntar el seu portaveu.

"Sóc molt optimista", ha dit el mateix actor en un comunicat.

Per una altra banda, al mes de juny Douglas va rebre la notícia que Diandra Douglas, la seva exdona, l'havia demandat pels ingressos de la segona part de la pel·lículaWall Street,ja que considera que té dret a rebre la meitat dels guanys que generi aquest film.

Els advocats de la seva exdona demanen el 50% del sou de l'actor i dels drets que generiWall Street: money never sleeps,dirigida pel polèmic Oliver Stone.

Michael Douglas i Diandra van estar casats entre el 1977 i el 2000, quan el seu divorci va ocupar moltes pàgines a les revistes del cor de tot el món, ja que ella va al·legar que l'actor era addicte al sexe i que l'havia enganyat durant tot el seu matrimoni, fets que li van valer una sentència a favor seu amb una compensació de 45 milions de dòlars --35 milions d'euros--.

Un fill empresonat

Douglas, guanyador de tres Globus d'Or i de dos Oscars, es va casar el 2000 amb l'actriu gal·lesa Catherine Zeta-Jones, amb qui té dos fills.

Notícies relacionades

Durant el seu matrimoni, Diandra i Michael Douglas van tenir un fill, Cameron, que ara és a la presó complint una condemna per tràfic i possessió de drogues.

Douglas va assegurar al maig que la sentència de cinc anys de presó imposada al seu fill Cameron per narcotràfic és l'"adequada" i que li permetrà començar de zero. "El meu fill era un traficant de drogues i va intentar matar-se durant un temps, i per això no puc disculpar el seu comportament", va explicar l'actor.