RESTURANT DE L'ANY
El Dos Cielos, distingit per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va entregar ahir els seus premis anuals. El Restaurant de l’Any 2009 va ser el Dos Cielos, que regenten els germans bessonsSergio iJavierTorresa l’Hotel Me de Barcelona.Sergi de Meià,de Monvínic, va obtenir el premi al Cuiner Jove, mentre quePere Monje, director de Via Veneto, es va emportar el guardó que el distingeix com a Professional de l’Any, iSanti Santamaria, pel seu treball de divulgació. L’Acadèmia va entregar també el premi especial aEliane Thibaut Comelade,mare del músicPascal Comeladei autora de diversos llibres sobre cuina catalana en què ha recopilat més de 3.000 receptes de tots els territoris de parla catalana. Els premiats van celebrar un sopar al Me preparat pels germansTorres.A la foto, d’esquerra a dreta, elsTorres, De Meiá, Monje, Santamaria i Thibaut.
- LA INTRAHISTÒRIA DE LA CONTINUÏTAT DE XAVI El dia que Echevarría va emergir com a president del Barça
- La recepta d’Erra "S’ha de tractar Aliança Catalana com Vox"
- PRIMER ANIVERSARI Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- CRISI HÍDRICA A CATALUNYA El final de l’emergència més a prop
- Tones de deixalles en una zona protegida del Besòs
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Transició energètica Les energies netes ja abasten el 50% de la generació elèctrica total a la UE
- El macrofestival d'escalada Climbing Madrid celebra l'esperit de superació
- Recomanacions ¿Com adormir-se ràpid en un avió?
- Tradicions ¿Utilitzes corbata diàriament? Compte, pot ser perillós