RESTURANT DE L'ANY

El Dos Cielos, distingit per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia

1
Es llegeix en minuts

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va entregar ahir els seus premis anuals. El Restaurant de l’Any 2009 va ser el Dos Cielos, que regenten els germans bessonsSergio iJavierTorresa l’Hotel Me de Barcelona.Sergi de Meià,de Monvínic, va obtenir el premi al Cuiner Jove, mentre quePere Monje, director de Via Veneto, es va emportar el guardó que el distingeix com a Professional de l’Any, iSanti Santamaria, pel seu treball de divulgació. L’Acadèmia va entregar també el premi especial aEliane Thibaut Comelade,mare del músicPascal Comeladei autora de diversos llibres sobre cuina catalana en què ha recopilat més de 3.000 receptes de tots els territoris de parla catalana. Els premiats van celebrar un sopar al Me preparat pels germansTorres.A la foto, d’esquerra a dreta, elsTorres, De Meiá, Monje, Santamaria i Thibaut.